Naturismegids

El Templo del Sol

8.1

Gemiddeld cijfer van 78 beoordelingen.
El Templo del Sol

Adresgegevens

El Templo del Sol
Platja del Torn
43890 L'Hospitalet de l'Infant
0034 977 823 434
Website
Lat: 40.974568
Long: 0.896179

Informatie

Afstanden

  • Brussel 1466 Km / 13:46
  • Utrecht 1629 Km / 15:17

Algemeen

  • NFN / INF lidmaatschap niet verplicht
  • Verhuur accommodaties

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zee

Eten en drinken

  • Restaurant
  • Bar
  • Winkel

Activiteiten

  • Georganiseerde activiteiten voor volwassenen

Reviews van bezoekers over El Templo del Sol

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met El Templo del Sol. Laat het ons weten!
Wij hadden voor een week geboekt maar zijn na 3 dagen weer vertrokken.Op de site ziet alles er prachtig uit en inderdaad zijn alle openbare ruimtes zijn goed en fraai vormgegeven. Zwembad en zee zeer fraai. De sfeer op de camping en de camping zelf zijn wij niet over te spreken. Van een naturistencamping verwachten wij rust en ruimte. Die ruimte in en om de plaatsen en - zoals in ons geval - rond de mobil homes is erg klein en de auto moet er ook nog een plek krijgen. Je zit totaal ingesloten en als je buiten wilt eten blaast de airco van de aangrenzende cottage een azijnlucht over je eten heen. De mobil homes zijn sterk verouderd en zelfs gevaarlijk. De mengkranen waren defect en leverden alleen koud of heet water. Het gasstel was nauwelijks aan te krijgen. Alles was oud en vies en ook nog eens ongeloofijk klein. En dit voor "slechts" € 120,00 per nacht!!! Wij gaan hier nooit meer heen.
Erik en Clara | 22-08-2008
zeer mooie camping. gezellige strandbar maar je moet er wel een wandeling voor over hebben.die beruchte trein stoort ons niet meer, je went eraan.
in de supermarkt wordt je vriendelijk onthaald en je kan er redelijk veel kopen. soms zeer harde wind.
vriendelijk onthaal.prachtig zwembad.kortom een toffe naturistencamping.ben er reeds vijf maal geweest.we waren er éénmaal in september en dan konden we nog moeilijk buiten eten door de ontelbare vliegen.wij vragen ons af of dit altijd zo is in september.wie heeft andere ervaring in september?hopelijk was dit éénmalig.
al bij al , zeker de moeite waard, ze zien ons daar nog.
jean-marie, dina, franky | 14-08-2008
Schitterend strand; heel mooi zwembad; veel tieners die elkaar terug vinden(vandaar het enthousiasme van onze kids om terug te gaan); de winkel is goed bevoorraad; het restaurant is ok en de pizza's zijn heel goed; de plaatsen zijn niet erg groot; de trein hoor je maar 'snachts rijdt hij niet;
Wij vertrekken donderdag richting Templo voor de 3de keer.
Wij hebben een gezin met 3 grote tieners, de kids vinden het daar zalig, wij genieten ervan en iedereen is tevreden:)
Cathérine | 29-07-2008
Voor een caravan van 7 mtr. zijn de kampeer- plekken veel te klein, er is dan geen plek voor de auto. Treinverkeer bijzonder hinderlijk, elk kwartier komt er een trein (toeterend). 's nachts om 02.00 uur worden de vuilnisbakken op de camping geleegd, dus lekkeer slapen, ho maar.
De wegen op de camping zijn smal, je moet geen tegenligger tegenkomen want een van beide moet achteruit. De belgische mevrouw was zo aardig op de vakantiebeurs maar o wee als ze achter de receptie zit, dan is het een heks.
Manja | 21-07-2008
Een mooie camping met een prachtig zwembed. Zeker een aanrader om met de tent of caravan naar toe te gaan.
Wat zeker geen aanrader is zijn de mobielhomes. Deze accomodaties zijn klein en in veel gevallen sterk verouderd. Tevens is de ruimte voor de mobielhomes heel klein en is het alleen stof.
Na 18.00 is de Receptie nog wel open, maar is het, voor personen die geen spaans spreken, vrijwel onmogelijk om iets te vragen of te regelen. Verder bestaat het strand uit veel grind en is de naam zandstrand te veel van het goede. Voor ons was deze camping eens maar nooit meer!
G. van der Drift | 16-07-2008
Mooie camping, heel mooi en groot zwembad. Een prachtig strand!!! Met 2 kleine kindjes was het zeer fijn om dicht bij het kinderbadje te staan dat ongeveer in het midden van de camping staat. Dit gaf ons als ouders de luxe om rustig aan de tent te zijn en dat we hun toch ook in het oog konden houden. Mooie omgeving en zeker ook het binnenland een bezoekje waard.
Minpunten zijn: de heel kleine plaatsen, de niet altijd propere sanitair, soms hevige wind waar je wakker van kan liggen, voor sommigen de trein maar daar hadden wij dan wel niet zo'n last van.
Wij hadden hier 2 maal een hele mooie vakantie.
Ann | 17-05-2008
wij komen er ook al enkele jaren , voor en najaar.
wij hebben een camper ,dan zijn de plaatsen groot genoeg .de zee vinden wij heerlijk ,en kraakhelder is het zeker de wasgelegenheid,de trein is erg jammer ,blijf me er aan ergeren, ook om 12uur komen ze het vuil ophalen ,
dat hoort niet,de rust wordt daar door gestoord,
aan de balie zijn ze vriendelijk, wij gaan zeker weer daarheen ,
wimsophia@gmail.com | 08-01-2008
El Templo, is gewoon een camping waar je blijft terug komen; zeker in het voorseizoen als 55 + ers.
AAANRADER !
Roel Gageldonck | 05-01-2008
Ik ben een paar jaar geleden op deze camping geweest en we stonden toen niet bij het zwembad in de buurt, maar wel bij een aggregaat wat ook herrie maakte. De plaatsen zijn wat klein als er een auto opmoet, maar verder prima plaatsen. De receptie spreekt meerdere talen en kan je met alles helpen.
Het strand waar de camping aangrenst is heel mooi en rustig. 's nachts wordt het strand bewaakt, wat ook wel nodig is, aangezien er soms wat rare mannen rondlopen. Het zwembad is ook prima en groot genoeg voor alle gasten.
lien | 29-12-2007
Meer recensies van lien (3)
El Templo heeft echt een speciaal plaatsje in ons leven gekregen. Wij zijn er nu 3x geweest, samen met onze kinderen en hebben alle keren echt genoten van; de rust, de vrijheid, de sfeer, de fantastische zwembaden (wel jammer dat ze zo vroeg dicht gaan), de Zee en, niet te vergeten, de vriendelijke mensen op de receptie en in de winkel.
Je moet (met een tent) niet té dicht bij het grote zwembad gaan staan omdat de trein daar vlak langs gaat. In de buurt van de winkel en de Zee heb je daar absloluut geen last van. Er is op deze camping nog een echte Naturisten sfeer. Je moet alleen wel even een handoek omdoen als je iets wil kope in de supermarkt. Ook in de Restaurants wordt verwacht dat je gekleed bent. Op het strand is 95% naturist, super..!!! Het strand is gewéldig. Wij zijn tot nu toe alleen in Juni geweest. We hebben gehoord dat Juli en Augustus mider gezellig zijn vanwege het grote aantal mensen, dan komen we dus maar niet... Veel plezier op dit stukje paradijs op aarde!
Fam. van Leeuwen | 07-12-2007
Fantastische ligging aan een prachtige baai. De plaatsen zijn erg klein, zeker als tijdens het hoogseizoen ook de auto nog eens op de plek moet staan.
Kijk goed uit welke plek je neemt: in de buurt van de spoorlijn is echt niet aan te raden. Wij werden er ontzettend hyper van en da's nou net niet de bedoeling tijdens de vakantie. En een mistraltje meer of minder kan je vakantie maken of breken hier in dit gedeelte van spanje. Dus onze mening is verdeeld.
Ellen | 03-11-2007
wij zijn in de maand juni geweest en het was werkelijk fantastisch, we zaten achteraan op de camping i.v.m. groote caravan maar direct aan het zwembad en natuurlijk aan de zee. Wij hadden mijn Moeder mee genomen 87 jaar en zij had nog nooit natuturisties gecampeerd, ze heeft daar de tijd van haar leven gehad, zoveel vriendelijke mensen. En ja die trein! als je er gewoon niet op let heb je er geen eens erg in, wij hebben er geen nacht minder om geslapen. Volgend jaar weer zeker weer.
Arie en Tonny Kruithof | 13-09-2007
Mooie camping in Moorse steil opgetrokken. De plaatsen zijn zijn iha vrij klein en liggen in straatjes. Er loopt een trein vlak langs de camping. De camping ligt direkt aan een prachtig groot naturistenstrand. Verder goede faciliteiten en vertier. Bijzonder is ook het grote zwembad en jacuzzi. Wat ons betreft een aanrader
Jan | 23-08-2007
Meer recensies van Jan (3)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "El Templo del Sol" ?
Hoe waardeer je El Templo del Sol in het algemeen?

Aanbiedingen Spanje
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.022