Naturismegids

El Templo del Sol

8.1

Gemiddeld cijfer van 82 beoordelingen.
El Templo del Sol

Adresgegevens

El Templo del Sol
Platja del Torn
43890 L'Hospitalet de l'Infant
0034 977 823 434
Website
Lat: 40.974568
Long: 0.896179

Informatie

Afstanden

  • Brussel 1466 Km / 13:46
  • Utrecht 1629 Km / 15:17

Algemeen

  • NFN / INF lidmaatschap niet verplicht
  • Verhuur accommodaties

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zee

Eten en drinken

  • Restaurant
  • Bar
  • Winkel

Activiteiten

  • Georganiseerde activiteiten voor volwassenen

Reviews van bezoekers over El Templo del Sol

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met El Templo del Sol. Laat het ons weten!
In september 2008 deze camping voor de 2e keer bezocht. De ligging naast de spoorlijn is niet hinderlijk mits je -zoals wij- een ruime keus in het zoeken naar een staanplaats hebt. Het prachtige sanitair wordt vaak en goed schoongemaakt en het zwembad is groot en mooi gelegen. Ook in de grote jacouzie is het aangenaam toeven!
Onze gesprekken met de receptie en overig personeel zijn goed verlopen, maar men is wat formeel in de omgang (op z'n belgisch zullen we maar zeggen) maar zeker niet onvriendelijk.
Het ruime strand is grotendeels zandstrand maar er zijn ook wat stukjes met fijn grind.
De kampeerplaatsen zijn niet al te groot, maar een caravan van 5-7 meter met voortent kan er prima op. Voor de auto heb je een aparte plek naast of tegenover de caravanplaats.
Kortom: wij waren dik tevreden met een tweetal verblijven van 10 dagen op deze prachtig gelegen naturistencamping.
gerard en henny | 25-02-2009
wij waren daar 3 weken juli 2007 gewoon alles zeer goed proper terein de trein stoorde zeker niet de trein toetert omdat er soms mensen op een bepaalde plek de sporen oversteken heel onverstandig dus van die dat doen de winkel mooi netjes alles vers en heerlijke fietstocht naar het dorp is mogelijk aleen ene berg om terug op de camping aan te komen je zou denken dat je de ronde van spanje doet maar zeker een aanrader wij hebben een motorhome en de plek was groot genoeg echt een plek om terug te keren 2008 een totale ander vacantie dus 2009 laat juli maar komen
marie-claire | 09-02-2009
Meer recensies van marie-claire (2)
Hadden verleden jaar een stacaravan op deze camping gehuurd. Ongetwijfeld een mooie camping, met een prachtig zwembad, mooi strand als je wat doorloopt en goed onderhouden terrein, zelfs té goed! De werklieden waren constant aan waterputten en kabels aan ’t prutsten of blad aan ’t harken terwijl wij ontbeten of ’s middags aten…of gewoon bij de caravan zaten, ze waren altijd aan ’t werk rondom onze stacaravan, ook omdat daar de waterputten waren. Zeer hinderlijk, temeer omdat zij ’s morgens vroeg al begonnen. Om 7 uur was er al lawaai van het personeel. De stacaravan was oud en slecht onderhouden, één gasje deed het maar van de vier. Wankele wc die, bij het doorspoelen, bleef doorlopen, slappe stroom water bij de wasbak of helemaal geen water…piepklein slaapkamertje waar nauwelijks een klein tweepersoons bed in past, kamertjes van niks en over de douche maar niet te spreken. Veel en veel te klein en benauwd. We gingen douchen op het terrein zelf. Zeer slechte, kale plaats, zonder enige privacy. Het leek wel of alle Nederlanders op de slechtste, achteraf plaatsen bij elkaar waren gezet. Vuil werd ’s nachts opgehaald, zeer storend. Treintje ook zeer storend. Ik denk dat we één van de slechtste plaatsen hadden. En die vliegen! We werden er helemaal gek van! Rondom de caravan, in het zwembad, als je er liep, helemaal gek word je ervan. Je kunt niet rustig buiten zitten, je blijft meppen! Het strand was in juni nog niet “gebruiksklaar”. In feite het was vies en niet onderhouden, dat gingen ze pas in Juli doen. De Belgische dame bij de receptie is zeer onvriendelijk. Tegen haar landgenoten, de Belgen, was ze wel vriendelijk! We hadden een excursie naar Barcelona geboekt bij haar, dat via een ander reisburo liep. Dat was slecht geregeld. We hadden o.a. vergeten ons jasje en vest uit de bagageruimte boven de stoel in de bus te halen. Het was onmogelijk die terug te krijgen. Totaal geen medewerking van de receptie. Toen we uiteindelijk, bij toeval, de reisleiding hierover aan spraken (die overigens ook zeer onvriendelijk was), was het te laat. Onnodig te zeggen dat we het jasje en vest van mijn man nooit meer terug hebben gezien. Daar loopt waarschijnlijk nu een Spanjaard mee rond! Toch is de camping en strand op zich heerlijk, maar ik zou ze willen adviseren andere prioriteiten te stellen. Je vraagt je af waarom zulke mensen in de toeristensector werken als ze niet bereidt zijn rekening te houden met vakantiegangers en zo weinig voor ze willen doen. Is het dan toch alleen maar geld binnenhalen? Ik ga er niet meer naar toe!
A. Smit | 22-01-2009
Op zondag 24 september (jaja, alweer een paar weekjes geleden) arriveerden wij voor het eerst op El Templo, tevens onze eerste keer op een naturistencamping. We hadden al verschillende ervaringen gelezen op internet, waarvan best veel negatieve. Wij kunnen maar 1 ding zeggen: het was Genieten met een grote G. We waren enigszins voorbereid op een minder vriendelijk ontvangst, maar werden ontvangen door een vriendelijke Belgische. We mochten zelf een plekje uitzoeken en kwamen uit op een prachtige grote plaats met uitzicht op zee. We wisten dat er treinen vlak langs de camping reden, dus dit kwam voor ons niet als een verassing. Hebben daar ook absoluut geen hinder van gehad. De mensen van de camping zelf en ook de gasten vonden wij allemaal, stuk voor stuk, even vriendelijk en gezellig. Wij zijn zelf geen zwembad mensen, maar ... hij is schitterend! Wij hebben heerlijk op het strand gelegen en namen regelmatig een duik in het heerlijke "blauwe slootje"! Het schijnt dat het er behoorlijk kan waaien, wij hebben hier (gelukkig) geen ervaring mee gehad.
Voor ons in ieder geval zo goed bevallen dat het voor herhaling vatbaar is. Volgend jaar weer!
Peter en Joan van Anrooij | 28-09-2008
Wij hadden voor een week geboekt maar zijn na 3 dagen weer vertrokken.Op de site ziet alles er prachtig uit en inderdaad zijn alle openbare ruimtes zijn goed en fraai vormgegeven. Zwembad en zee zeer fraai. De sfeer op de camping en de camping zelf zijn wij niet over te spreken. Van een naturistencamping verwachten wij rust en ruimte. Die ruimte in en om de plaatsen en - zoals in ons geval - rond de mobil homes is erg klein en de auto moet er ook nog een plek krijgen. Je zit totaal ingesloten en als je buiten wilt eten blaast de airco van de aangrenzende cottage een azijnlucht over je eten heen. De mobil homes zijn sterk verouderd en zelfs gevaarlijk. De mengkranen waren defect en leverden alleen koud of heet water. Het gasstel was nauwelijks aan te krijgen. Alles was oud en vies en ook nog eens ongeloofijk klein. En dit voor "slechts" € 120,00 per nacht!!! Wij gaan hier nooit meer heen.
Erik en Clara | 22-08-2008
zeer mooie camping. gezellige strandbar maar je moet er wel een wandeling voor over hebben.die beruchte trein stoort ons niet meer, je went eraan.
in de supermarkt wordt je vriendelijk onthaald en je kan er redelijk veel kopen. soms zeer harde wind.
vriendelijk onthaal.prachtig zwembad.kortom een toffe naturistencamping.ben er reeds vijf maal geweest.we waren er éénmaal in september en dan konden we nog moeilijk buiten eten door de ontelbare vliegen.wij vragen ons af of dit altijd zo is in september.wie heeft andere ervaring in september?hopelijk was dit éénmalig.
al bij al , zeker de moeite waard, ze zien ons daar nog.
jean-marie, dina, franky | 14-08-2008
Schitterend strand; heel mooi zwembad; veel tieners die elkaar terug vinden(vandaar het enthousiasme van onze kids om terug te gaan); de winkel is goed bevoorraad; het restaurant is ok en de pizza's zijn heel goed; de plaatsen zijn niet erg groot; de trein hoor je maar 'snachts rijdt hij niet;
Wij vertrekken donderdag richting Templo voor de 3de keer.
Wij hebben een gezin met 3 grote tieners, de kids vinden het daar zalig, wij genieten ervan en iedereen is tevreden:)
Cathérine | 29-07-2008
Voor een caravan van 7 mtr. zijn de kampeer- plekken veel te klein, er is dan geen plek voor de auto. Treinverkeer bijzonder hinderlijk, elk kwartier komt er een trein (toeterend). 's nachts om 02.00 uur worden de vuilnisbakken op de camping geleegd, dus lekkeer slapen, ho maar.
De wegen op de camping zijn smal, je moet geen tegenligger tegenkomen want een van beide moet achteruit. De belgische mevrouw was zo aardig op de vakantiebeurs maar o wee als ze achter de receptie zit, dan is het een heks.
Manja | 21-07-2008
Een mooie camping met een prachtig zwembed. Zeker een aanrader om met de tent of caravan naar toe te gaan.
Wat zeker geen aanrader is zijn de mobielhomes. Deze accomodaties zijn klein en in veel gevallen sterk verouderd. Tevens is de ruimte voor de mobielhomes heel klein en is het alleen stof.
Na 18.00 is de Receptie nog wel open, maar is het, voor personen die geen spaans spreken, vrijwel onmogelijk om iets te vragen of te regelen. Verder bestaat het strand uit veel grind en is de naam zandstrand te veel van het goede. Voor ons was deze camping eens maar nooit meer!
G. van der Drift | 16-07-2008
Mooie camping, heel mooi en groot zwembad. Een prachtig strand!!! Met 2 kleine kindjes was het zeer fijn om dicht bij het kinderbadje te staan dat ongeveer in het midden van de camping staat. Dit gaf ons als ouders de luxe om rustig aan de tent te zijn en dat we hun toch ook in het oog konden houden. Mooie omgeving en zeker ook het binnenland een bezoekje waard.
Minpunten zijn: de heel kleine plaatsen, de niet altijd propere sanitair, soms hevige wind waar je wakker van kan liggen, voor sommigen de trein maar daar hadden wij dan wel niet zo'n last van.
Wij hadden hier 2 maal een hele mooie vakantie.
Ann | 17-05-2008
wij komen er ook al enkele jaren , voor en najaar.
wij hebben een camper ,dan zijn de plaatsen groot genoeg .de zee vinden wij heerlijk ,en kraakhelder is het zeker de wasgelegenheid,de trein is erg jammer ,blijf me er aan ergeren, ook om 12uur komen ze het vuil ophalen ,
dat hoort niet,de rust wordt daar door gestoord,
aan de balie zijn ze vriendelijk, wij gaan zeker weer daarheen ,
wimsophia@gmail.com | 08-01-2008
El Templo, is gewoon een camping waar je blijft terug komen; zeker in het voorseizoen als 55 + ers.
AAANRADER !
Roel Gageldonck | 05-01-2008
Ik ben een paar jaar geleden op deze camping geweest en we stonden toen niet bij het zwembad in de buurt, maar wel bij een aggregaat wat ook herrie maakte. De plaatsen zijn wat klein als er een auto opmoet, maar verder prima plaatsen. De receptie spreekt meerdere talen en kan je met alles helpen.
Het strand waar de camping aangrenst is heel mooi en rustig. 's nachts wordt het strand bewaakt, wat ook wel nodig is, aangezien er soms wat rare mannen rondlopen. Het zwembad is ook prima en groot genoeg voor alle gasten.
lien | 29-12-2007
Meer recensies van lien (3)
El Templo heeft echt een speciaal plaatsje in ons leven gekregen. Wij zijn er nu 3x geweest, samen met onze kinderen en hebben alle keren echt genoten van; de rust, de vrijheid, de sfeer, de fantastische zwembaden (wel jammer dat ze zo vroeg dicht gaan), de Zee en, niet te vergeten, de vriendelijke mensen op de receptie en in de winkel.
Je moet (met een tent) niet té dicht bij het grote zwembad gaan staan omdat de trein daar vlak langs gaat. In de buurt van de winkel en de Zee heb je daar absloluut geen last van. Er is op deze camping nog een echte Naturisten sfeer. Je moet alleen wel even een handoek omdoen als je iets wil kope in de supermarkt. Ook in de Restaurants wordt verwacht dat je gekleed bent. Op het strand is 95% naturist, super..!!! Het strand is gewéldig. Wij zijn tot nu toe alleen in Juni geweest. We hebben gehoord dat Juli en Augustus mider gezellig zijn vanwege het grote aantal mensen, dan komen we dus maar niet... Veel plezier op dit stukje paradijs op aarde!
Fam. van Leeuwen | 07-12-2007
Fantastische ligging aan een prachtige baai. De plaatsen zijn erg klein, zeker als tijdens het hoogseizoen ook de auto nog eens op de plek moet staan.
Kijk goed uit welke plek je neemt: in de buurt van de spoorlijn is echt niet aan te raden. Wij werden er ontzettend hyper van en da's nou net niet de bedoeling tijdens de vakantie. En een mistraltje meer of minder kan je vakantie maken of breken hier in dit gedeelte van spanje. Dus onze mening is verdeeld.
Ellen | 03-11-2007
wij zijn in de maand juni geweest en het was werkelijk fantastisch, we zaten achteraan op de camping i.v.m. groote caravan maar direct aan het zwembad en natuurlijk aan de zee. Wij hadden mijn Moeder mee genomen 87 jaar en zij had nog nooit natuturisties gecampeerd, ze heeft daar de tijd van haar leven gehad, zoveel vriendelijke mensen. En ja die trein! als je er gewoon niet op let heb je er geen eens erg in, wij hebben er geen nacht minder om geslapen. Volgend jaar weer zeker weer.
Arie en Tonny Kruithof | 13-09-2007
Mooie camping in Moorse steil opgetrokken. De plaatsen zijn zijn iha vrij klein en liggen in straatjes. Er loopt een trein vlak langs de camping. De camping ligt direkt aan een prachtig groot naturistenstrand. Verder goede faciliteiten en vertier. Bijzonder is ook het grote zwembad en jacuzzi. Wat ons betreft een aanrader
Jan | 23-08-2007
Meer recensies van Jan (3)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "El Templo del Sol" ?
Hoe waardeer je El Templo del Sol in het algemeen?

Aanbiedingen Spanje
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.03