Naturismegids

Naturist Camp Bunculuka

8.5

Gemiddeld cijfer van de laatste 4 reviews.

Adresgegevens

Naturist Camp Bunculuka
Baska

Website
Lat: 44.969033 / Long: 14.770238
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 1366 Km / 12:56
  • Utrecht 1377 Km / 12:59

Algemeen

  • NFN / INF lidmaatschap niet verplicht

Reviews van bezoekers over Naturist Camp Bunculuka

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naturist Camp Bunculuka. Laat het ons weten!
In september hebben we hier een kleine week gecamperd. Camping is prachtig op een geweldige locatie. Fantastisch sanitair. Alles super schoon.
Personeel bij de receptie en het restaurant is supervriendelijk.
Vreselijk jammer dat ondanks de flyer die je krijgt bij ontvangst waarin duidelijk wordt aangegeven dat dit een FKK camping is er veel gasten gekleed rondlopen. Dat voelt niet prettig.
Marlin | 03-10-2019
Meer recensies van Marlin (3)
Mooi gelegen camping, tussen de rotsen in. Heerlijk rustig baai met zwemmogelijkheid. Strandje wel wat smal. Supermarkt en restaurant prima
Ron | 08-09-2019
Meer recensies van Ron (36)
Je voelt je naakt op deze fkk camping. Slovenen (groot deel van de gasten op deze camping)gaan gekleed over de camping en alleen op het strand gaat men bloot. Ze staren je aan kijken je na en groeten niet? Heel vreemd.
Op een deel van het strand mag je liggen en het water in met de hond. Strand is druk maar je kunt na n wandeling naar rustigere stranden lopen. Hier komen overigens ook mensen met n taxiboot of andere bootjes naar toe. Zorg voor goed schoeisel voor de wandeling. Kajak en n stabord/surfplank is te huur voor 50 kuna per uur. Prima materiaal. In Baska kost zoiets 70 kuna per uur. Vriendelijk personeel, geldt eigenlijk wel voor al het personeel, schoonmaak, receptie, obers, supermarkt.
Prijzen supermarkt komen overeen met andere kleinere supermarkten uit de omgeving. restaurant eten vinden wij niet duur maar frisdrank wel bijna 3 euro per glas of flesje. Cappucino met glas water komt op €2, 20.
Het winkeltje met luchtbedden, snorkels en dergelijk is wel prijzig, het loont om naar Baska te wandelen.

Sanitair is schoon, vrij gebruik van de douches. Dus geen gedoe met muntjes. Er zijn ook koude douches buiten. Wasgelegenheid voor de hond. Barbecues aanwezig als ook koelkluisjes tegen betaling neem ik aan.

Wij stonden op 144 bij de tennisbanen. Deze plaats heeft wel n mooi uitzicht en is dichtbij het strand maar is niet echt rustig. Ligt aan een parkeerplaats waar de auto's van de kleine tentjes staan. Deze worden door de kleine tentjesgebruikers gebruikt als kledingkast dus je hoort regelmatig de autodeuren. Kidsclub ligt ook dichtbij. Watervoorziening aanwezig neem voor je aansluiting wel n slang mee.

Daarnaast weet ik niet of de mensen die achter ons staan (Slovenen) hier elk jaar staan. Het lijkt erop dat ze iedereen kennen. Ze zijn luidruchtig in hun gesprekstof en vangen dagelijks vis welke dagelijks gegeten wordt en enorm stinkt.

20 jaar geleden voor het laatst hier geweest. Het is dus veel veranderd. Voor de camping heb ik veel lof. Echt netjes strand wordt ook elke avond opgeruimd en vuilnis wordt dagelijks geleegd. Weinig tot geen ongedierte.
Minpunt: geen echt volledige fkk camping.
Fam. vd Broek | 31-07-2017
DIt jaar komen wij voor de 2de keer met onze camper, aanhangwagen met motor en kayak. Vorige keer was 4 jaar geleden.
Zoals verwacht, alles pico bello. Sanitair & douches perfect onderhouden en regelmatig gereinigd. Zelfs honden wasplaats aanwezig ! Aan het strand zeer gezellige bar - restaurant, daarnaast klein supermarkt. Personeel uiterst vriendelijk. Best ruim op voorhand reserveren wil je een bepaalde plaats hebben. Hou rekening met hoogte verschil tussen strand & receptie. 's Avonds heel gezellige sfeer en muziek aan het strandbar.
Fernandes Stefano | 23-07-2017
Dit is absoluut geen nudistencamping, 80% loopt in kleding. Je voelt je naakt op de nudistencamping. Geen vriedelijk personeel.
Willem | 26-08-2016
Zijn hier geweest van 10 tot 20 mei 2016 en toen gevlucht uit pure ergenis. Heel heel veel textiel en gluurders. Wij hadden het gevoel dat we in een dierentuin zaten om bekeken te worden . Ook de vasten ( 100% Slovenen) lopen constant gekleed. De weg naar het strand ( kiezelstrand van 450 meter lang) is vrij steil naar beneden en je moet ook weer terug. Op het strand veel textiel en personeel doet niks.volgens voorschrift zijn honden aan het strand verboden, maar ze liepen er gewoon rond te pissen en te poepen. Al met al heeft het met een fkk camping niets te maken. Er is totaal geen controle of toezicht en bij klachten doet de campingmanager helemaal niets.
Abosoluut geen aanrader voor de echte naturist.
rein | 23-05-2016
Meer recensies van rein (2)
Begin augustus hebben wij hier 5 dagen gestaan. Personeel vraagt of we weten dat het een naturisten camping betrefd! Er wordt niet aangegeven wat de kosten zijn van de verschillende plekken, wat bij afrekenen voor een verrassing zorgde. Niet gereserveerd dus een beperkte keuze qua vrije plekken(logisch). We staan uiteindelijk naast een luidruchtige Italiaan die de halve camping kent. Sanitair is opvallend schoon en wordt bijna continu schoon gehouden. Het is een mooie terassen camping. Wat opvalt is dat veel mensen gekleed rondlopen en ook op het kiezelstrand is veel textiel te zien. Wij hadden meer verwacht van deze camping en zullen hier niet nogmaals naar toe gaan.
Marco | 17-08-2014
bij aankomst wordt ons verteld of we wel weten dat we naakt moeten??? overal op het strand staan bordjes dat badkleding verboden is.
Echter met naturisme/fkk heeft deze camping niets te maken, werkelijk 80% loopt gekleed, nog net geen ijsmuts op.
er is ook niemand van het personeel die hier iets aan doet.
volgend jaar dus niet meer naar toe en het lijkt me het beste als u van naakt recreëren houdt u er ook niet heen gaat.
peter | 21-07-2014
In juni 2013 hier en week gestaan, het is een leuke en mooie camping in een leuke omgeving, op loop afstand van Baska, voor Kroatische begrippen is het een mooie camping, met zeer schoon sanitair, wat het naturisme betreft, is het in mij ogen zo dat er overal meer en meer mensen gekleed op een naturisten campings-en stranden lopen, zal de tijd en mentaliteit wel zijn.
De receptie is inderdaad, niet scheutig met informatie, maar bij wat doorvragen krijg je uiteindelijk wel waar je om vraagt, restaurant is goed, met vriendelijk personeel, kortom wij hebben een leuke tijd gehad op het eiland KrK.
Stef | 07-05-2014
We waren met de tent, mooie plaats, proper camping. Heel rustige camping (einde aug-begin sept 2013). Heel proper sanitair, vriendelijk poetspersoneel. Receptiepersoneel geeft weinig uitleg, is niet zo vriendelijk.
Restaurantpersoneel heel vriendelijk, lekker eten en bar (de enige), wel duur! Kleine supermarkt, weinig vlees/vis.
Mooi kiezelstrand, helder water. Leuke wandeling naar het dorp, toeristisch wel mooi. Zeker 40% gekleed, da's spijtig! Is 'n naturistencamping, moet 100% naturist zijn! !!
Van den Buys Ann | 13-09-2013
We zijn helemaal niet tevreden over deze camping !
Ongeveer 80% loopt met textiel rond terwijl het wel degelijk een naturistencamping hoort te zijn. Het personeel aan de receptie is niet bepaald vriendelijk, alsook heel schaars met informatie. Wat betreft de sportmogelijkheden => opgelet, want hiervoor moet je betalen ! Misschien is het aan te raden dit ook op de website te noteren, om andere reizigers te verwittigen. Wij gaan normaal naar naturistencampings in Frankrijk, en daar is alle animatie/ontspanning bij in de prijs inbegrpen ! Je zit vast op een eiland en je wordt er echt "leeggemolken" als je iets wil doen. Met de auto zijn de afstanden heel lang (wat betreft tijd). Het enige dat wij positief ervaren hebben is dat het sanitair héél proper is, alsook de caravans waar je een prachtig uitzicht hebt ! Verder hebben wij onze slechtste vakantie ooit gehad, jammer genoeg.
Swinnen-Adams | 04-09-2013
was super!!
HANNIE | 02-03-2013
Meer recensies van HANNIE (4)
Hoe kan dat nou, naturistencamping. We hebben ervaren dat de naturist in de minderheid is. Of misschien verborgen?
Een klim waar de tour jaloers op mag zijn, wat een berg.
Also, voor ons geen bancaluka.
hintem | 14-02-2013
Op zich een prima camping. Het is een terras-camping dus als je wat "hoger"staat krijg je stevige kuiten. Sanitair perfect en zeer schoon. Restaurant en overige faciliteiten prima met i.h.a. vriendelijk personeel. (kiezel-)strand en zee heerlijk tijdens het hete weer.
Al met al zijn we erg tevreden over de accomodatie.
Toch hebben wij wat kanttekeningen.
Het eiland Krk vonden wij niet byzonder. Stad Krk,Punat,Vrbnik zijn aardige plaatsjes en Baska op loopafstand is eigenlijk een lange boulevard met daarboven een gezellig hoofdstaatje. Je kunt er lekker eten, de baai is mooi en je kunt er wat touristische dingen ondernemen zoals b.v. parasailen en met allerlei boottochten mee. Verder is de natuur ruig. Wij waren Frankrijk gewend en dan mis je toch wel de afwisseling en het pittoreske.
Dan een laatste kanttekening/waarschuwing: Zorg dat je niet op plek 122 (of in de buurt) komt te staan. Je bevind je dan in een Oostenrijkse enclave van vaste plekken. Nog erger is dat je Oostenrijkse buurman een alcoholische tiran is die voortdurend zijn vrouw/kinderen en 4 jonge kleinkinderen afblaft. Om 7 uur 's morgens gaat de radio aan en die bijft aan tot vroeg in de avond waarna de flatscreen van ruim een meter aangaat. Verzoeken van ons om het volume wat te dempen werd afgedaan met: ga maar bij de receptie klagen en vervolgen zette hij het volume nog wat hoger. Wij zijn uiteindelijk maar naar een andere plek verhuisd waar we wel ongestoord konden genieten.
Samengevat: Goede camping met vrij beperkt interessante omgeving. En wat ons betreft: Kijk uit waar je gaat staan als je in het hoogseizoen zonder reservering arriveert!
Syb en Hennie | 12-09-2012
Meer recensies van Syb en Hennie (2)
Het moet ons even van het hart: wat hebben we genoten op het eiland Krk, camping Bubculuka
Door het reisbureau prima geregeld en met de TomTom gemakkelijk te vinden met als controlemaatregel de door Euronature bijgesloten route-beschrijving. We denken er over dat deze vakantie voor herhaling vatbaar is. We waren de eerste gasten van het seizoen (eind april 2012) en gedurende 5 weken verblijf in een mobil-home met alles erop-en-eraan tot zelfs air-condition en voor de koude nachten 3 electrische kachels (in de prijs begrepen) Geweldig uitzicht over de prachtige baai en de beschuttende achterbergwand. Wel een hoogteverschil maar daar wen je wel aan. Prachtig sanitair. Schitterend groot restaurant.
Fam. J.P.M. Devilee | 13-06-2012
Zeer mooie campning met 1e klas sanitair en dat wordt ook de hele dag ( tot soms 23.00uur ) door schoon gehouden.Vriendelijk personeel, ook aan het strand met heerlijke bar en restaurant.
Waren er sept 2011. Jammer van de wind want die is 4 weken niet weg geweest, verder super weer gehad.
Lekker wandelen 20min naar Baska, lekker en betaalbaar eten en drinken.
Zien oms zeker terug, de rit er naar toe is al bijzonder, goede wegen.Wel hellingen 20% en veel bochten.
Willem & Therese | 31-01-2012
De locatie is werkelijk prachtig en de staanplaatsen mooi en ruim. Baska is 20 minuutjes lopen. Het sanitair is echter onvoldoende zelfs in juni al wachten! Ook niet erg vaak schoongemaakt. Strand overvol door ook toeloop van buitenaf. In het begin denk je op een textielcamping te zijn aanbeland. Maar er lopen ook een paar naturisten.
Rein Dam | 13-07-2011
A&A

Mooie en volledige naturistencamping in een afgelegen baai (camping gelegen op een helling met terrassen) net om de hoek van het dorpje Baska. Gaan er nu al twee jaar heen, dit jaar wordt de derde keer. De kinderen (5 en 8 jaar) willen dat namelijk graag, wij ook hoor. Omdat we met de kampeerbus zijn en veel reizen blijven we op elke camping maar kort (3/4 nachten). Voor kleine kinderen is er niet zoveel te doen, maar als ze van zwemmen, kiezelstrand en rotsen houden is het geweldig. Heel weinig Nederlanders gezien. Sanitair is prima en superschoon. Wordt elke dag meerdere keren schoon gehouden. Prima restaurant en winkeltje. Er is geen zwembad, maar dat mis je niet met zo'n mooie baai. Om de hoek ligt nog een kleine baai waar naturisten (campinggasten en anderen) komen. Niet naturisten kunnen niet op de camping en de baai komen. Op deze camping voelen we ons totaal niet bekeken. Ook niet het gevoel gehad dat mensen hier komen om sexuele redenen. Dit hadden we wel heel duidelijk op camping Valalta (Rovinj, Istrië). Dat was meer een camping van zien en gezien worden. Camping Baldarin op Cres voldeed ook aan onze wensen, deze lijkt qua sfeer ook meer op Bunculuka.
Als je uit eten wilt of winkelen, loop je even met kleren aan langs de kust naar het dorpje Baska met zijn haven, direct om de hoek.
Wij vonden het hier iedergeval
A&A | 19-06-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naturist Camp Bunculuka" ?
Hoe waardeer je Naturist Camp Bunculuka in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.036