Naturismegids
365 dagen per jaar naakt genieten!

Finca Soñada

10

Gemiddeld cijfer van de laatste 6 reviews.

Adresgegevens

Finca Soñada
Partida Pla Roig 15
03840 Gaianes
0034-627 815 245

WebsiteContact
Maak een PDF om te printen
Lat: 38.805180 / Long: -0.420120
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

WELKOM BIJ NATURIST RESORT FINCA SOÑADA

Jouw Bed & Breakfast tussen Valencia en Alicante in het groene achterland van de Costa Blanca.

Finca Soñada is een heerlijke en groene plek voor mensen die van naturisme houden. Onze B&B is voorzien van alle comfort en faciliteiten en is gelegen in het groene achterland van de Costa Blanca tussen Valencia en Alicante. De heerlijke stranden van de Costa Blanca bevinden zich in de nabije omgeving.

Omdat we rust hoog in het vaandel dragen en we onze gasten de kans willen geven om te onthaasten, hebben we gekozen voor het 'adults-only' concept. Jongeren zijn welkom vanaf 16 jaar.

We beschikken over 3 tweepersoonskamers met privé badkamer en een volledig ingerichte casita (bungalow) met keuken, badkamer, salon en 2 slaapkamers.

Tijdens je verblijf kun je genieten van ons grote zwembad en de mooie, verrassende tuin met z’n talrijke terrasjes, hottub en sauna. Er is ook een groot petanque-terrein, een mooi tennisveld en je kunt in de buurt schitterende wandelingen en fietstochten maken in de nabijgelegen natuurparken Solana de Benicadell, Serra de Mariola en La Font Roja.

Afstanden

  • Brussel 1794 Km / 15:23
  • Utrecht 1950 Km / 16:51

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Aantal kamers: 4
  • Aantal eenheden met eigen sanitair: 4
  • Keuken
  • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

  • Sauna
  • Zwembad
  • Tennisbaan

Eten en drinken

  • Ontbijtopties
  • Gezamenlijke maaltijden (één of meer keren per week)

Diversen

  • Nederlands gesproken
  • Engels gesproken
  • Duits gesproken
  • Frans gesproken
  • Spaans gesproken
  • Alleengaanden welkom

Foto's van bezoekers

Reviews van bezoekers over Finca Soñada

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Finca Soñada. Laat het ons weten!
Wanneer wij een reis voorbereiden proberen wij steeds via meerdere kanalen te weten te komen wat de goede en minder goede beoordelingen zijn van de accommodatie waar we mogelijks naartoe willen gaan. Wel van Finca Soñada en haar uitbaters Valerie en Luc vonden we zeer vele positieve recensies doch konden niet één negatieve beoordeling vinden. Het heeft dan ook geen zin om al het goede dat van deze bestemming al door andere mensen werd geschreven, nog eens te gaan herhalen. Een verblijf in Finca Soñada bij Valerie en Luc is een echte aanrader. Ik zou zeggen "allen daarheen".
Luc en Tine | 07-09-2023
Meer recensies van Luc en Tine (7)
Begin oktober waren we een week als gast op Finca Soñada en wat een fijne ervaring was dat. Ruime mooie kamers met prachtig uitzicht, elke morgen een uitgebreid heerlijk ontbijt, de prachtige gelegen Finca, en tel daarbij op de passie en liefde waarmee Valerie en Luc de gasten verzorgen. Ook de gezamenlijke maaltijden waren heerlijk en de muziekavond met Luc was een sfeervolle belevenis. In de directe omgeving valt genoeg te zien of te wandelen en een dagje naar de kust is met de huurauto goed te doen. Het ontbreekt werkelijk aan niets en zeker als je van rust en het pure Spanje houdt is dit een aanrader met hoofdletters.
Linda en Jack
jack van rietschoten | 16-10-2022
Meer recensies van jack van rietschoten (8)
We keken heel erg uit naar ons verblijf bij Finca Soñada, en werden niet teleurgesteld ! De prachtige ligging, het ruime zwembad, de rust en de hartelijke ontvangst door Luc en Valérie maken deze plek één uit de duizend. Daarbovenop kwam nog het heerlijke ontbijt, overvloedig en met veel zorg bereid en aan tafel gebracht op de mooi aangelegde patio. De kamers zijn stijlvol ingericht, met zeer comfortabele bedden en toegang tot een mooi terras. De uitbaters doen er alles aan om het hun gasten naar hun zin te maken. Als je op zoek bent naar rust en kalmte, kleinschaling en persoonlijk in een grootse natuurlijke ongeving, ver weg van de drukte aan de Costas, dan is Finca Soñada een absolute aanrader.
Finca Soñada
Finca Soñada (2)
Steven | 09-08-2022
Foto's (4)
Wij kunnen ons volledig aansluiten bij de vorige reviews. Het verblijf op deze prachtige locatie en de warme ontvangst door Luc en Valerie overtroffen iedere verwachting. We kwamen hierdoor geheel tot rust en hebben echt een top vakantie-ervaring gehad. Inderdaad een plek waar het gewoon een beetje pijn doet als je weg gaat. Dat is dus het enige minpunt. Dat je op een dag het paradijsje moet verlaten. Wat wij ook heel leuk vonden, is dat je hier buiten, op pad, nog meer het échte authentieke Spanje ervaart. Meer dan tijdens een vakantie aan de kust. Precies zoals Wouter en Robina al aangeven: het is dat we Valerie en Luc natuurlijk volle bezetting toewensen maar in je hart wil je deze plek het liefst als mooi geheim bewaren, helemaal voor jezelf ;-)
Peter & Esther | 14-09-2021
We hebben een zalige 2 weken verbleven op Finca Sonada. De eigenaren Valerie en Luc zijn super gastvrij en zorgen dat het je aan niets ontbreekt! Echt een paradijsje met prachtig zwembad en heerlijke ligbedden. Het begint s’morgens al met een zalig ontbijt gemaakt door gastvrouw Valerie:lekkere broodjes, croissantjes, beleg, eitje, smoothie/sap en fruit. Na het ontbijt is het heerlijk om aan zwembad te vertoeven. Op sommige dagen biedt Valerie een 3 gangen menu aan voor een schappelijke prijs. Leuk om met andere gasten en Valerie en Luc tijdens het eten kennis te maken en te kletsen. En ze kan heerlijk koken!
Andere dagen zijn er in de omgeving veel mogelijkheden om lekker uit eten te gaan tegen gevarieerde prijzen. Voor tips kun je bij de gastvrouw en gastheer terecht,
De Finca bestaat uit 3 2 persoonskamers en een bungalow. Wij verbleven in de suite El Sottilo, een zeer ruime kamer met een heerlijk bed, eigen badkamer, tv en voldoende kastruimte. Naast handdoeken krijg je ook per persoon een doek en badjas tot je beschikking om op het terrein en bij het zwembad te gebruiken. De handdoeken worden regelmatig verschoond.
Er is een koelkast beschikbaar voor de 3 kamers waar je etenswaren in kunt bewaren. Verder is er een “ honesty bar” waar je koffie/thee, fris wijn bier en water kunt pakken en zelf bijhouden op je kamerlijstje.
Er is veel te doen in de omgeving: wandelen in natuurparken, leuke dorpjes bezoeken (Guadalest) en de watervallen(Fonts de l’Alcar) en naar Alicante of Valencia! Een auto huren is wel een vereiste hier!
Hoewel we liever de Finca voor onzelf zouden houden kunnen we het van harte aan bevelen.
Wij komen zeker terug!!
Wouter en Robina
Robina Zuidam | 12-09-2021
28 mei 2021. Regio Comunidad de Valencia kleurde al een tijdje oranje, en snakkend naar wat vakantie en beter weer, hadden we op basis van de mooie website geboekt bij Finca Soñada.
We werden opgewacht door Luc en Valérie en hadden onmiddellijk een 'wauw' gevoel. De Finca bestaat uit een groot domein (enkele ha groot) en is uitzonderlijk mooi door de tuin en de biodiversiteit van de natuur. Foto's kunnen de werkelijkheid soms mooier voorstellen dan ze is, maar hier is het omgekeerd. Er is een heel mooi zwembad, maar ook een petanquebaan, een tennisterrein, de mooie nieuwe sauna met hot tob, een paviljoentje, dit alles zeer goed geïntegreerd. Er zijn tal van plekjes waar je wil vertoeven omdat het uitzicht zo schitterend is.
We hadden een stijlvolle mooie kamer met een prachtig terras. Iedere ochtend werden we wakker met een vogelconcert. Het is een droomplek in een oase van rust. De eigenaars zijn heel verfijnde charismatische mensen, die je hartverwarmend verwelkomen en tal van tips geven over de heel mooie streek, een paradijs voor hikers en fietsers. We kregen ook heel wat leuke adresjes van bistro's restaurants, zelfs enkele culinaire toppers. Valérie nodigde ons enkele keren uit om 's avonds te dineren, het was heel lekker en de goede gesprekken zullen ons bijblijven.
We maakten elke dag uitstappen en wandelingen en de streek heeft ons verbluft. Tal van authentieke Spaanse dorpjes (Lorccha, Benniarrès, El Castel de Guadalest, Beniarda...) en mooie natuurparken (Parc National de le Serra de Mariola..)zijn indrukwekkend . Je kan er genieten, maar ook heel actief onthaasten. Luc en Valérie hebben al heel wat gewandeld en gefietst en geven je tal van praktische tips (vb. startplaats van een wandeling, moeilijkheidsgraad, lengte, links met Wikiloc..)
Het ontbijt was heel lekker, gevarieerd, de kleuren aan de ontbijttafel geraffineerd.
Er is ook een bar waar je jezelf kunt bedienen van een lekker (Belgisch) biertje, of van een fijne wijn afkomstig van een wijnboer uit de streek (Cepas Viejas), een lekkere koffie.
Door omstandigheden waren we genoodzaakt onze vakantie in te korten, maar eigenlijk wil je hier niet weg...
Rust, harmonie, natuur, zen, filosofie, literatuur, kunst, naturisme zijn hier allemaal op hun plaats.

We zijn fan! Toplocatie!
We hopen snel te kunnen terugkomen, want er is nog zoveel te beleven.

Bernard en Stien
bernard samain | 08-06-2021
Reactie Finca Soñada
Bedankt voor zoveel mooie woorden Bernard en Stien. Het was een plezier om jullie te leren kennen en we zijn blij met jullie enthousiasme over ons gastenverblijf en over deze mooie streek. We kennen nog wel wat' pareltjes van wandelingen' in de omgeving die we in de toekomst graag met jullie zullen delen! groetjes, Valérie en Luc

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Finca Soñada" ?
Hoe waardeer je Finca Soñada in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.122