Naturismegids
Ont-bloot. Ont-span. Ont-moet. Wij zorgen voor jouw naaktvakantie, jij mag puur genieten!

Lavinia Naturist Resort

9.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 35 reviews.

Adresgegevens

Lavinia Naturist Resort
Cami los Ramos 8
03690 San Vicente del Raspeig
+34 645 609 430

WebsiteContact
Maak een PDF om te printen
Lat: 38.434494 / Long: -0.537279
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

In Lavinia sta je als gast centraal. We stellen dan ook alles in het werk om je te ont-zorgen. En dat vanaf het moment van je vraag naar informatie via een boeking tot je hier met grote voldoening huiswaarts keert na je verblijf.
Het resort is een ware oase. Zodra je de poort binnenkomt lijkt het of je andere wereld binnenstapt. De rust overvalt je, de stilte overvalt je, en de kleurenpracht van de tuin verwelkomt je gretig.
Je hoeft nergens aan te denken van zodra je hier aankomt om in 1 van de vijf privé villa's te verblijven. Onze uitgebreide services op vlak van catering en comfort geven je dat extra gevoel van ontspanning want je logeert op basis van half pension.
Wij leven dag in dag uit naakt, net als onze gasten. We eten samen aan één grote tafel, waardoor het familie gevoel sterk aanwezig is. Maar ook als je van privacy houdt kan dit perfect : elke villa is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.
Er zijn ruime facilities aanwezig : twee heerlijke zwembaden, privé terrassen aan iedere wooneenheid, een jaccuzzi met zicht op zee, een sauna met relax zone voor de frissere avonden.
Welkom thuis !

Afstanden

 • Brussel 1850 Km / 16:04
 • Utrecht 2028 Km / 17:57

Open

 • Hele jaar geopend

Algemeen

 • Aantal kamers: 5
 • Aantal eenheden met eigen sanitair: 5
 • Keuken
 • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

 • Sauna
 • Zwembad

Eten en drinken

 • Ontbijtopties
 • Gezamenlijke maaltijden (één of meer keren per week)

Diversen

 • Nederlands gesproken
 • Engels gesproken
 • Duits gesproken
 • Frans gesproken
 • Spaans gesproken
 • Alleengaanden welkom

Foto's van bezoekers

Reviews van bezoekers over Lavinia Naturist Resort

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Lavinia Naturist Resort. Laat het ons weten!
Na het lezen van de blogs had ik het gevoel dat we Wim en Annemie super lang kenden alhoewel het de eerste keer was dat we er kwamen. ?Dat gevoel werd bevestigd toen we er aan kwamen.?Ze behandelden ons alsof ze ons al jaren kenden. Het was als thuiskomen bij onze vrienden. ?We werden er super verwend. ?Er werd rekening gehouden met de tarwe allergie.?Er werden favoriete biertjes in huis gehaald
Lekkere maaltijden op tafel getoverd.?Flauwe grappen verteld
Een waar paradijs op aarde, een rustige plaats om te onthaasten en relaxen
Een mooie locatie
Twee schatten: zowel de gastvrouw als de gastheer met een groot hart voor hun gasten. Een echte aanrader. Een locatie om zeker terug te gaan.
Pym | 03-10-2023
We zijn alweer een paar weken terug van vakantie. en hadden ons voorgenomen om op een rustig tijdstip eens een originele revieuw neer te zetten voor Annemie en Wim.
Maar wat moet je schrijven als alles al gezegd is?
Ja, de locatie is prachtig.
Ja, het appartement was brandschoon.
Ja, het eten was heerlijk.
Ja, zeker gastvrij , vriendelijk, ga maar door.
Het plaatje was compleet.
Deze mensen oefenen met liefde hun vak uit
Miranda en Erik | 20-08-2023
Lavinia , onze allereerste naturistenervaring. Wat een paradijsje in de hectische wereld! Vanaf minuut 2 waren wij op ons gemak. Wat een lieve eigenaren. Prachtige tuin, heerlijk eten, prima service, mooi appartement en alles brandschoon! Niets was te gek en het gevoel van veiligheid/geborgenheid was erg groot. Ondanks onze eerste bloot ervaring voelde wij ons 12 dagen zeer ontspannen en thuis!
Ina en Jozef | 14-08-2023
Lavinia is een waar paradijs. Genietend van de prachtige tuin en tjilpende vogels kom je er heerlijk tot rust. Annemie en Wim zijn sterren in het verwennen van hun gasten, of het nu een ontbijt met vers gebakken brood gebracht bij de villa is of een heerlijk en gezellig diner bereidt door “chef” Annemie en de lokale wijnen met zorg geselecteerd door “sommelier” Wim, zij geven een ultiem vakantiegevoel. Wij vinden het geweldig het voelt als een warm bad, telkens weer. Tot gauw.
Han en Ans
Ans | 01-07-2023
Er is zoveel moois geschreven over Lavinia, maar.....er zijn eigenlijk geen woorden om te omschrijven hoe het écht is.
Méér dan geweldig, álles ademt liefde.
Lavinia moet je beleven!!
Zo fantastisch naar ons zin gehad.
Voor we vertrokken, meteen weer voor volgend jaar gereserveerd.
Jacqueline | 26-06-2023
Zonet terug na 3 weken verblijf in ons tweede verblijf in Guardamar del Segura, een uurtje rijden van Lavinia. Traditioneel lassen we er dan steeds een kortverblijf in. (stad, wellness, kuuroord, bergstreek of ... een naturistenoord!) Het lukte om heel flexibel bij Lavinia enkele nachtjes (17 - 20 juni) te boeken naast de lang verblijvers. Verleden jaar hetzelfde gedaan bij een andere uitbater en weeral, ook nu zeer goed bevallen. Annemie en Wim zijn uiterst lief, familiaal gewoontjes en vooral behulpzaam. Een adresje/boeking van een toprestaurant, een snelle lunch aan het zwembad, een beetje filosoferen, een ingetogen moment of juist bulderlach bij de apero omwille van mijn flauwe moppen,... De topattractie was dan wel de net voor zonsopgang blote wandeling in het natuurdomein aan het achterpoortje samen met gids en grapjas Wim. M.a.w. ook bloot is the morningsky the limit bij Lavinia. Ik zal Lavinia zeker aanraden bij gelijkgestemden ook al is het voor sommigen de eerste naturistenkeer maar ook omdat je er met een huurwagen tientallen richtingen uit kan en dus de streek best kunt verkennen (Alicante, Elche, Guadelest, Calpe, Javea ,....... èn ik kan het weten als regelmatige bewoner van de regio. Doe vooral zo verder Annemie en Wim. Queridos amigos, un fuerte abrazo AM (65 j) , beter gekend als die gepensionneerde gast die eventjes nostalgisch werd bij het aanschouwen van de op Andalusische wijze 'getraliede' raampjes van bungalow Melodia.
AM | 26-06-2023
We hebben het heel erg naar onze zin gehad op Lavinia.

Heel fijn huisje, super vriendelijke Wim en Annemie, heel gezellige avonden met de andere gasten, lekker lachen en vooral ook heerlijk eten!

Ook in de regio kan je veel leuke en mooie plekken vinden, voor ons dus een echte aanrader.
Erik Jaspers | 01-06-2023
Veel geld en weinig service geen schoonmaak en wc papier moet je betalen magnolia’s natura is veel beter en schoner en veel prijs goedkoper is kwaprijs te duur
H dirkse | 26-04-2023
Lavinia, een oase van Rust.
Het isi al zo vaak gezegd door elkeen die hier komt. Het is ook volkomen terecht, en daar kan niks aan toegevoegd worden.
Het doet alleen even nadenken over het waarom ?
Heel simpel: elkeen is zichzelf en is gelijk onder de gelijken. Geen onderscheid in rang of stand, kleur of afkomst, religie of mening.
Net door de soberheid en de naaktheid, komt iedereen tot de essentie van het leven, nl. we zijn mensen onder de mensen en we trachten met z’n allen een leuk leven te leiden.
Dat ‘leuk’ vult iedereen op zijn/haar manier in, maar hier voel je het respect voor het ‘leuke’ van die ander en voel je jezelf andersom ook gerespecteerd.
Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de subtiele aanwezigheid van Annemie en Wim en het kader dat ze hiervoor gecreëerd hebben.
Lavinia, een oase van rust. Inderdaad!
Wilfried & Anne
AW | 13-11-2022
Meer recensies van AW (4)
Voor de 4 de keer naar Lavinia, geheel onverwachts, maar o zo welkom.
Zoals we reeds eerder stelden, we hebben niet de gewoonte om 2 keer naar dezelfde plek te gaan, maar het tegendeel wordt eens te meer bewezen.
Ik sluit me heel graag aan bij alle reviews die het paradijs Lavinia zo mooi beschrijven.
Vanuit mijn hart, wil ik nu de nadruk leggen op Sensaciòn, het gevoel:
de prachtige villa op de top, fantastisch 360 ° uitzicht en supermooie inrichting, waar ik deze keer mocht verblijven.
het gevoel van -eens te meer- thuis te komen bij Annemie en Wim
het deugddoende gevoel van een warm welkom, een warme omhelzing
het intense gevoel van rust
het wonderlijke gevoel van verbondenheid met de natuur en de schoonheid om je heen
het hartverwarmende gevoel van vriendschap met Annemie en Wim en de andere gasten
het bevrijdend gevoel van jezelf te kunnen zijn
het gevoel van respect
het gevoel van uitkijken naar de plezante, leerrijke, diepgaande of luchtige gesprekken aan tafel
het gevoel van de leuke, onverwachte babbels tussendoor aan het zwembad of ergens ten velde op Lavinia
het gevoel van het plezierige spel petanque of sjoelen, waar een 'band' wordt gesmeed
kortom...het Lavina-gevoel, dat lang blijft nazinderen, ook als je weer thuis bent.
De andere villa's symboliseren de overige zintuigen, die volop aan bod komen tijdens een verblijf in Lavina.
Ik heb er met volle teugen en met al mijn zintuigen van genoten.
Oost West, Thuis (en in Lavinia) Best :-)
Tot de volgende keer dan maar weer :-)
Annemie en Wim, van harte dank voor alles !
Anne ( en Wilfried voor 2 dagen)
AW | 02-11-2022
Meer recensies van AW (4)
We weten precies waar we heen reizen, we waren er immers al vier keer geweest, en dus is het eigenlijk op de automatische piloot. Dit keer geen huurauto want die gebruikte we eerdere bezoeken te weinig. De mobiliteit behoefte, mocht die er zijn, vullen we wel in met een taxi. Maar op het vliegveld van Alicante aangekomen géén taxi, we werden direct verrast. Om ons 5-de bezoek en daarmee ons “houten” jubileum te vieren stonden Wim en Annemie ons op te wachten voor een warm onthaal, compleet me champagne. Wat een VIP-ontvangst!

Aangekomen op het resort was ons terras opgesierd met een “soort van” Rode loper en onze vakantievilla versierd met slingers en plakkaat. Binnen stond het traditionele en vanuit de eigen tuin geplukte boeket met een welkom boodschap.

De vakantie verliep weer zoals verwacht. Heerlijk luieren, ietsjes uitslapen en dan lekker verder wakker worden met een kop koffie op het terras. Iedere morgen stipt op de afgesproken tijd, kwamen Wim en/of Annemie met ons à la carte ontbijt. Alles verse bereiding door Annemie, heerlijk vers gebakken brood, yoghurt (geheim receptuur van Annemie), fruit in hapklare stukjes, zelf gemaakte jam, broodbeleg, koffie/thee, eibereiding naar keus etc., etc.. Een dagelijks feest en goede start van de dag.

Dan overdag heerlijk genieten van de rust, lekker ongestoord lezen of, als de temperatuur op zijn hoogst is, een filmpje kijken in de schaduw. Tussentijds verkoeling zoeken en dobberen in één van de heerlijke zwembaden of genieten van een korte siësta. En in de middag toegeven aan de verleiding van een mooie gekoelde wijn met een borrelplank (ook al van Annemie). Als God in Frankrijk of, beter gezegd, in Lavinia, zo moet het vakantieleven zijn. Het park is kleinschalig maar ook met volle bezetting van de villa’s hoef je elkaar niet tegen te komen, niet te horen of niet te zien, al is elkaar opzoeken niet verboden natuurlijk of, en zo gewenst, met elkaar petanque spelen of sjoelen.

In de middag verschijnt IJscoman Wim aan huis, voorzien van zijn koelbox met ijscomannenbelletje, die ons (makkelijk) komt verleiden voor zijn koele versnaperingen.

En dan de avondinvulling. Aanschuiven met de andere gasten bij Wim en Annemie voor het te boeken dagelijkse 3-gangen diner. Je kan via de QR-code alvast het menu spotten maar wij gaan steeds voor het verrassingseffect. Dineren met een fantastisch uitzicht over de vallei met een steeds veranderend schouwspel. Steeds weer genietend van de kookkunsten van Annemie. En ook nu weer alles super vers en veel producten uit eigen tuin. Ook houdt Annemie op verzoek rekening met wensen van de gasten wat betreft diëten maar uiteraard ook met vegetariërs, veganisten, pescotariërs, pollotariërs etc.. Wim zorgt voor de bediening en is tevens ook de sommelier. Inmiddels staan er op de door Wim samengestelde wijnkaart prachtige wijnen in iedere prijsklasse. Steeds weer met zorg geselecteerd en zonder uitzondering allemaal met een goed en eigen karakter.

Tijdens het aperitief, avondeten en het na-borrelen genieten van prachtige gesprekken tussen de gasten onderling en Wim & Annemie. De gespreksvariatie is groot, van de gesprekken met een lach en een traan, soms innemend, over hedendaagse zaken of dagelijkse vakantieplannen of werk beslommeringen, gezin, kinderen en/of kleinkinderen. Eigenlijk is bij Lavinia iedereen anders, iedereen heeft zijn eigen verhaal maar tevens zijn we eigenlijk ook ontzettend gelijk. Dat is ook het mooie binnen de Lavinia doelgroep van naturisten en nudisten. Begrip, acceptatie en respect is het gemeengoed wat ons verbindt. Ook gasten die voor het eerst “uit de kleren zijn” voelen zich direct thuis binnen de gasten groepen. Schroom, schaamte en onzekerheid vallen bij Lavinia snel weg.

Het is cliché maar wat is Lavinia een prachtig paradijsje met fijne en compleet ingerichte villa’s en een schitterende goed verzorgde tuin. De gastenverblijven en het gehele resort zijn onberispelijk en super schoon! De Corona malaise is door onze gastgevers gebruikt voor uitbreiding met een prachtig appartement, verbeteringen, onderhoud en het bouwen/inrichten van een gemeenschappelijk gastenverblijf met bar voor de killere dagen. Buiten de al aanwezige sauna is er nu ook een jacuzzi met uitzicht gekomen voor de liefhebber. Maar steeds zijn Wim en Annemie weer bezig met het hoger leggen van de spreekwoordelijke lat en hebben ze veel plannen voor de toekomst.

Het valt niet mee om over al dat moois een korte en pakkende recensie te schrijven maar Wim en Annemie verdienen dik de tijd aan deze proza besteed. Wim en Annemie, bedankt voor jullie enthousiasme, voor jullie gulle lach, vriendelijkheid en inzet, voor jullie bijdrage aan het onvergetelijk maken van onze vakantie(s) en mee te bouwen aan een voor ons steeds weer geweldige herinnering! Hasta la vista baby, we’ll be back! Wij hebben inmiddels voor 2023 ons 6de bezoek gereserveerd! ????

Liefs van De Swolletjes, Ans en Han
Han Van Wittmarschen | 24-10-2022
Meer recensies van Han Van Wittmarschen (2)
PUUR GENIETEN
en plek waar je op het moment dat je binnen stapt merkt dit is anders,
waar meteen alles van je schouders valt en het genieten kan beginnen, wat een fijn, warm welkom door Annemie en Wim.
wij hebben ons nog nooit zo thuis gevoeld tijdens vakantie dan op dit bijzonder plekje.
Een plek waar je kan zwemmen in het licht van de sterren, de zonsopkomst kan aanschouwen in al haar kleurenpracht, waar in de omgeving genoeg te zien, ontdekken en te doen valt maar je niet verder dan de poort uit hoeft te gaan om een mooie wandeling in de " achtertuin " te maken gewoon lekker bloot als je dat wilt.
Een plek waar aan tafel mooie gesprekken worden gevoerd en veel wordt gelachen samen.
Waar respect is voor als je op jezelf wilt zijn.
Annemie en Wim weten mensen samen te brengen, niets is voor hen te veel.
met hun creativiteit, humor, oprechtheid zorgen ze voor een onvergetelijk verblijf op Lavinia.
Wij hadden huisje Gusto wat smaak betekent, elk huisje heeft zijn eigen karakter en zijn allemaal super goed en netjes uitgerust, zalige douche, goed matras, fijn terras en een grote praktische keuken.
Die keuken is door ons weinig gebruikt want wat hebben we genoten van Annemie haar overheerlijke pure gerechten met gebruik van ingrediënten uit eigen tuin en de lekkere wijnen die Wim met liefde inschenkt op het gezellige terras.
Ook het ontbijt was top met eigen gebakken brood en zelfgemaakte yoghurt.
In de Honesty bar is de keuze reuze.
Laat je verrassen door één van de arrangementen.
Deze mooie plek moet jezelf ervaren , wij voelde ons er meer dan thuis.
Bedankt Annemie en Wim
Det en Cel | 22-09-2022
Je weet niet wat je overkomt als je daar voor de eerste keer aanklopt: je voelt je direct thuis, met super-vriendelijke hosts Wim en Annemie die je direct op je gemak doen voelen (een eerste keer naturist is even wennen ;) , fantastisch resort met geweldige vérgezichten en toch zo rustig, zalig zwembad, het eten is er geweldig (try the self-made yoghurt !) ! Ik kan alleen maar positieve dingen bedenken, het was de zaligste vakantie die ik al in jaren beleefd heb! Dit resort wint ook prijzen aan de lopende band en terecht, een absolute aanrader !!
N & G | 23-08-2022
Lavinia
Oost west, thuis best. Een oud spreekwoord dat vaak juist is, maar soms ook niet.
Aangekomen in Alicante, stad vol van toeristen. Wagen opgehaald en op zoek naar de stek, net buiten de drukke en warme stad.
In een weinig betekenende wijk van het dorpje naast Alicante, lijkt er niet veel te beleven, laat staan dat een toerist hier iets komt zoeken. Toch wordt dit onze stek voor de komende 10 dagen.
Wim antwoordt , na het drukken op de bel naast de ijzeren toegangspoort, en zegt dat hij er aan komt.
De poort opent en een pad leidt ons, letterlijk en figuurlijk, naar een hogere sfeer. Op het centrale terras staat gastvrouw Annemie ons op te wachten , met een brede glimlach: "Welkom!”, en direct voelen er ons thuis. De gemoedelijke sfeer, de openheid en vooral de echtheid vallen op.
Oost West, thuis Best? Zou kunnen , maar misschien geldt dit hier niet.
Een oase van rust, rondom 5 huisjes, met elk de nodige privacy.
Ook enkele andere gasten komen ons verwelkomen, gevolgd door een korte babbel en mede dankzij de warmte, is het ijs snel gebroken. De vakantie kan beginnen!
Alles kan, niks moet. Een mooi motto, zeker op vakantie en op deze locatie.
Het zondagse ontbijt maakte de start volledig: een assortiment van zelfgebakken brood, vruchten uit de tuin, begeleid met een vers gebakken eitje, maken dat de dag goed van start kan gaan.
Ver van de drukte van de stad en de omliggende snelwegen, valt de rust en de stilte sterk op. Enkele vogels fluiten en een paar krekels oefenen met hun lied. Turend naar de zee in de verte, voel je de rust opkomen. Zalig.
Na het ontbijt, wordt er uitgepakt en genieten we een eerste maal aan het zwembad, lekker lezen en genieten van een eerste drankje.
Annemie verzorgt ook bijna dagelijks het diner, waar men vrij kan op intekenen. Heel wat gasten doen dit, maar het staat iedereen vrij. Wat vaak begint met een stuntelige kennismaking onder de pas aangekomen gasten, vaak in het Engels omdat iedereen dan elkaar kan verstaan (verschillende nationaliteiten), mondt al snel uit tot een gezellig geklets en gelach met en over de kleine dingen des levens. Wat moet dat meer zijn…
Maar ook meer ernstige gesprekken kunnen volgen. Het boek “Waarom is oma bloot?” dat Annemie schreef en waarin ze haar verleden van zich af probeert te schrijven, beklijft en vraagt om een gesprek. Voorzichtig, maar al snel zeer open, wordt dit een lang gesprek waarin diverse zaken worden aangeraakt en geduid, waarin wordt geluisterd en gesproken. Het is bijna therapeutisch, voor beide partijen. Ook dit moet kunnen op een vakantie.
Dagen gaan voorbij en het is steeds weer genieten, elke dag opnieuw. Ongedwongen en spontaan. Vrij en zonder veel gedoe. Dat is het mooie aan Lavinia, in een open sfeer en zonder kleren is iedereen gelijk en ontstaan zeer leuke gesprekken. En uiteraard zorgt een goede wijn voor de nodige lach na een gevuld diner.
Tot we moeten vertrekken. Maar zelfs ’s morgens vroeg zijn gastvrouw en gastheer paraat om de gasten uit te wuiven. Het is een hartelijk afscheid, en het is vooral spijtig dat het weer gedaan is. “Tot een volgende keer dan maar weer?!”.
Met de valiezen in de hand, dalen we de heuvel af en verlaten we het kleine paradijsje, terug in de drukte van elke dag.
De warme herinnering blijft.
Oost West, thuis én in Lavinia best !
AW | 24-07-2022
Meer recensies van AW (4)
Ons verblijf in Lavinia (eerste week van juli) was in één woord perfect.
- Lavinia is een prachtig resort waar je alle ruimte en gelegenheid vindt om rustig te genieten in en nabij je eigen villa. Maar je kunt er ook veel gezelligheid beleven met de andere gasten en niet te vergeten met de gastheer Wim en gastvrouw Annemie.
- Onze villa Melodia was mooi, superschoon en van alle gemakken voorzien. Zeker geldt dat ook voor de andere villa’s.
- In het resort met de mooi ingerichte tuin en twee zwembaden hebben we ons prima vermaakt.
- Om zelf je maaltijd klaar te maken is de keuken in elk van de vijf villa’s helemaal in orde, maar nog beter is het om aan te schuiven bij de gezamenlijke maaltijd die Annemie perfect bereidt. Heerlijk en vooral ook bijzonder gezellig om met de andere gasten tot in de wat latere uurtjes vrolijke en interessante gesprekken te voeren in drie of vier talen tegelijk.
- Genoeg te doen en te zien in de omgeving. Naturistenstranden, de interessante steden Alicante en Elche en heel wat mooie dorpen zijn in minder dan een half uur rijden goed te bereiken.
- We gaan zeker nog eens terug naar Lavinia om te genieten van de mooie plek, de goede accommodatie, de goede verzorging, maar vooral om te genieten de goede naturistische sfeer en de warme gastvrijheid van Wim en Annemie.
Eddy | 21-07-2022
Meer recensies van Eddy (3)
Wat een heerlijkheid hier.

Voor ons was dit onze eerste een naturistische vakantie. We hadden denk ik geen betere locatie kunnen bedenken om dit voor de eerste keer te ervaren.

Alles is hier zo heerlijk rustig en relaxed. Je kunt hier prima alles op je eigen tempo ontdekken.
Je hebt de privacy bij een van de 5 villa's maar ook bij de zwembaden was het altijd super relaxed vertoeven.
Wim en Annemie zijn hele lieve mensen en staan altijd voor je klaar.
Annemie maakte zelfs speciaal de lievelingstaart van mijn vrouw en deze stond bij aankomst klaar in de koelkast.

Direct na aankomst voelde we ons al snel helemaal op ons gemak en kon het grote genieten meteen beginnen.
Het is een heel fijn resort met alles wat je kunt wensen om heelijk te relaxen.
In de avond kun je er voor kiezen om aan te schuiven bij het diner en Annemie maakte daar de lekkerste gerechten voor ons klaar.
In de ochtend kwam Wim een heerlijk ontbijt bij de villa brengen.
Wij willen volgend jaar graag terug komen!
M & S | 20-06-2022
Wat hebben wij genoten van de warmte van Spanje en de warmte van Wim en Annemie! Dit kleinschalige resort is de hemel op aarde voor naturisten. Een fantastische locatie om heerlijk, onbezorgd bloot te verblijven. NIks was te veel voor Wim en Annemie. We hebben heerlijk meegegeten, de koelkast was bij aankomst gevuld. De honesty-bar was altijd goed gevuld. Het zwembad was heerlijk verkoelend. We hebben meegedaan met petanque en sjoelen.

Ook het boek dat Annemie schreef over "bloot": Waarom Is Oma Bloot? is een indrukwekkende aanrader!

En onze volgende vakantie is al geboekt!
Hans | 06-12-2021
Super-netjes. Supermooi. Superleuk. Superlekker.
Lavinia Naturist Resort
Haghebaert | 05-10-2021
Foto's (1)
Prachtige, rustige omgeving. Prima accommodatie met zeer goede bedden in een goed uitgeruste villa .Volledige privacy. Annemie en Wim zorgenvoor een huiselijke en persoonlijke sfeer waar alles in het werk wordt gesteld om je een fantastisch verblijf te bezorgen. Een topbestemming waar we met plezier terug onze vakantie zullen doorbrengen! gaan
Joris Viviane | 08-08-2021
Vanaf de ontvangst op de luchthaven - jawel, Wim kwam ons ophalen - klikte het meteen. De spontane en warme ontvangst ging over in een bijzonder belevenis van het domein, mooie tuinen, properheid en netheid. De culinaire taferelen van Annemie waren een streling voor onze tong en vulde onze magen met lekkere en gezonde geneugten. De wijnkaart was meer dan ok. De bungalows stonden goed verspreid om ieder zijn rust te geven. Het zwembad was proper en we mochten meteen deelnemen aan het eerst petanque tornooi.
Van harte bedankt Wim en Annemie en tot hoors
Danny en Fanny
danny hellinckx | 22-07-2021
Wij,(stel vijftigers die al heel lang naturistisch met vakantie gaan) verblijven op dit moment op dit heerlijke domein waar we ons heel snel helemaal thuis en heel veilig voelen. De covidcijfers in de regio Alicante zijn overigens ook heel erg laag. Een prachtige omgeving, een ruime, kraakheldere villa waar werkelijk niets ontbreekt met veel privacy en rust in een schitterende tuin.
2 heerlijke zwembaden,sauna, jaccuzzi, petanquebaan, heel groot (ook naakt) wandelgebied via de achterdeur en ga maar door. Annemie en Wim vinden duidelijk niets leuker dan mensen hun beste vakantie ooit te laten beleven. Alles kan en niets moet.
Qua eten en drinken is ook alles mogelijk, Annemie kookt superlekker, dus daarvoor hoef je de deur niet uit ( vinden wij in deze tijd heel prettig).Maar zelf koken of wel buiten de deur uit eten kan uiteraard ook.
Voor ons is dit een plek waar wij zeker vaker terug zullen komen. Volkomen terecht en verdiend dat zij de Blootkompas Award 2020 en 2021 hebben gewonnen.

Wij hoorden gisteren toevallig dat er in de eerste 2 weken van juni wegens annulering accommodatie is vrijgekomen. Wij zeggen: Grijp die kans! Zie ook onderstaand recent filmpje van Naked Wanderings, dat geeft perfect weer hoe aangenaam het hier is vertoeven. Geniet ervan!
https://youtu.be/kPjT6unIAm0
Marijke en Wim | 19-05-2021
Meer recensies van Marijke en Wim (6)
Wat hebben we een heerlijke tijd gehad bij Annemie en Wim, bij Lavinia!
De gastvrijheid van de attente gastvrouw en -heer.
Het fantastische gevoel van thuis te zijn en thuis te komen na een daguitstapje.
De zeer mooie en compleet ingerichte villa.
De mogelijkheid om in alle rust te genieten van wat je zelf graag doet.
De gezellige en lekkere gezamenlijke maaltijden met prachtig uitzicht.
De goeie babbels met Annemie en Wim en met de andere gasten.
Het plezante sjoelbakken.
De verkoelende zwembaden, met dobbermatrasjes.
De gezellige night-swimming.
De spontane en deugddoende babbels.
Het naturistisch genieten op een zeer gemoedelijke en aangename manier.
Kortom , in alle opzichten, fantastisch!
En we hebben niet de gewoonte om 2 x naar dezelfde plek te gaan, maar voor Lavinia maken we hierop heel graag een uitzondering.
Proficiat aan Annemie en Wim voor deze prachtige realisatie.
W&A | 07-09-2020
Meer recensies van W&A (4)
We bezochten net na de Corona crisis deze locatie en het was echt één van de beste vakantie ervaringen ooit. Door het "resort" concept heb je een unieke ervaring van een textiel vakantie, prachtig gecombineerd met Naturisme. Het volledige domein is prachtig onderhouden, de villa's zijn mooi geplaatst ronde de zwembaden en Jacuzzi, de accomodaties zijn zeer smaakvol ingericht. De hosts geven je direct een "thuisgevoel" maar dan wel in een luxe omgeving, voor levensgenieters zijn er ook voldoende en gevarieerde snacks en dranken en dit allemaal aan zeer democratische prijzen, je hoeft niets mee te brengen als je naar hier komt, alles is voorzien. Een aanrader voor iedereen! Zeker een "terugkeerlocatie"
Garry | 17-06-2020
Nog op zoek naar een verblijf waar je heerlijk kan ontspannen, genieten, tot rust komen, nieuwe mensen leren kennen, natuur en cultuur op snuiven, wandelen, zonnen... ? Alles kan in dit fantastische resort! De warme ontvangst van Annemie en Wim laten je onmiddellijk thuis voelen. Ze staan steeds voor je klaar en hebben alles in huis wat je nodig hebt! Ik heb heerlijk genoten van mijn weekje in Lavinia en 1 ding is zeker, ik kom terug!
Delfien | 31-12-2019
Fantastisch resort met een mooi verzicht en heerlijke mensen die er alles aan doen je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!!
Nathalie & Olivier | 06-11-2019

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Lavinia Naturist Resort" ?
Hoe waardeer je Lavinia Naturist Resort in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.019