Naturismegids
Slechts enkele kilometers van de bekende stranden en plaatsen van de Costa Blanca.

Finca Robusto

9.8

Gemiddeld cijfer van de laatste 31 reviews.

Adresgegevens

Finca Robusto
Canes de caza 9
03730 Jávea,tussen Alicante&Valencia
0031613682808

WebsiteContact
Maak een PDF om te printen
Lat: 38.801418 / Long: 0.157240
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Stijlvolle kleinschalige finca voor naturisten. Met heerlijk verwarmd zwembad in voor- en najaar.

https://www.youtube.com/watch?v=X9-pZMTVpMQ

https://youtu.be/0LKCUrpElLI

Afstanden

  • Brussel 1810 Km / 15:38
  • Utrecht 1965 Km / 16:56

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Aantal kamers: 1 studio& 2 b&b kamer
  • Aantal eenheden met eigen sanitair: 3
  • Keuken
  • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

  • Zwembad

Eten en drinken

  • Ontbijtopties
  • Gezamenlijke maaltijden (één of meer keren per week)

Diversen

  • Nederlands gesproken
  • Engels gesproken
  • Duits gesproken
  • Frans gesproken
  • Spaans gesproken

Foto's van bezoekers

Reviews van bezoekers over Finca Robusto

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Finca Robusto. Laat het ons weten!
Wat een geweldige B&B. Lieve gastvrouw en gastheer. Luxueuze kamers met zeer goede bedden en alle comfort. Mooie ligging en streek. Uitgebreid ontbijt met verse fruitsla uit de tuin. Het avondeten van Jakob met voorgerecht, nagerecht en koffie met versnapering zeker niet overslaan. Heerlijk zwembad steeds met 28 graden.we hadden geluk met de lieve medegasten wat soms leidde tot een ontbijt tot 11uur, maar geen probleem. Veel plezier gehad. Mooie omgeving met vele mogelijkheden en lekkere restaurants. Als er een hemel op aarde bestaat, dan is het wel bij finca Robusto. En een dikke knuffel aan Saar.
Smeets Gerwin | 13-10-2023
Prachtige acoomodatie, mooie en ruime kamer en badkamer, heerlijke bedden, schoon, vriendelijke en gastvrije eigenaren. Heerlijk ontbijt en -in overleg- heerlijk diner/bbq. Prachtige en goed onderhouden tuin met mooi, schoon zwembad.
Helene | 21-08-2023
Meer recensies van Helene (3)
half juni 2023 bezochten wij voor de tweede keer Finca Robusto ,dit keer hadden we studio Dali. Het was weer een heerlijk verblijf , ook de studio was heel volledig en bijzonder smaakvol ingericht. Petra en Jakob zijn een heel fijne gastvrouw en heer. Aan alles is gedacht ,als je bijvoorbeeld naar het strand wilt ,zijn er een stoeltje en parasol .Wij voelden ons heerlijk op ons gemak. Ook was er een avond en heel gezellig diner met zelfgemaakte gerechten samen met de andere gasten. een echte aanrader
Chris Duivenvoorden | 29-06-2023
Meer recensies van Chris Duivenvoorden (2)
We werden goed ontvangen. Mooie kamer, goed ontbijt. De accommodatie was zeer verzorgd met een mooi aangelegde tuin en een fijn zwembad. Zeker aan te bevelen.
Magriet | 07-06-2023
Wij zijn in april 2023 gebleven in finka Robusto en hebben enorm genoten. Wat kan ik nog toevoegen aan alle zeer positieve ervaringen?! Comfortabel, perfect verzorgd, heerlijk uitgebreid ontbijt, hele aardige eigenaren die alles doen om je je thuis te laten voelen Kort om top lokatie en 100 procent aanbevolen!
Slavica van Apeldoorn
Leiden
Slavica van Apeldoorn | 04-05-2023
Wij hebben genoten van 4 heerlijk rustige dagen in de finca. De accommodatie, zwembad, gastvrijheid en uitleg is excellent.
Inge Terryn | 02-10-2022
Meer recensies van Inge Terryn (3)
Onze 2022 vakantie ervaring op Finca Robusto??
Finca Robusto is een zeer mooie accommodatie van hoge kwaliteit, met allen zeer sfeervol ingerichte kamers welke op alle punten tip top in orde zijn.
De tuin is prachtig, voorzien van een fijn zwembad, goede ligbedden en overige voorzieningen. Kortom alle ingrediënten voor een fijne zon vakantie.
De eigenaren Jacob & Petra zijn uiterst behulpzaam en doen er alles aan om het hun gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken.
Ook de omgeving is dik in orde, met de zee en het mooie binnenland op korte afstand.

Enkele pluspunten:
Heerlijk rustige omgeving
Schoon &. Netjes
Voldoende handdoeken.
Inclusief speciale ligbed badlakens en kussens
Prima verzorgt ontbijt
Nespresso koffie zetapparaat
Mooie tuin met zwembad.
Kortom een prima "herhalings recept" voor een fijne vakantie bestemming.
Gerard | 09-07-2022
Mijn man en ik zijn een hele week bij Petra en Jacob geweest. Het was in één woord geweldig! Van de ochtend tot de avond voel je je verwend. Het ontbijt, uitgebreid en vers, wordt op het gewenste moment geserveerd. Uiteraard is iedere gast vrij om te gaan en staan waar men wil, rustig bij het zwembad, in gesprek met de andere gasten, gezelligheid met Petra en/of Jacob zelf die heel goed aanvoelen wat hun gasten willen of op stap in de omgeving. Af en toe wordt er een heerlijke maaltijd klaargemaakt voor de gasten die dit leuk vinden, tegen een kleine vergoeding. De inrichting is heel sfeervol en voorzien van degelijke meubels / bed. De hygiëne is zoals het hoort.
De finca ligt op een sublieme plek: aan de ene kant kijk je uit over het dal, aan de andere kant de imposante berg Montgo.
Werkelijk een paradijs dat wij iedereen kunnen aanraden!
Wilma | 02-07-2022
We hebben vorige week een paar heerlijke dagen doorgebracht in kamer Toro. Prachtige kamer met een mooi eigen terras met uitzicht op de Montgo en het dal. Overal is aan gedacht. Het ontbijt is prima verzorgd en de locatie is heel mooi, rustig en toch niet ver van het leuke stadje Java.
We komen zeker terug naar deze prachtige finca met vriendelijke gastvrije eigenaren Petra en Jacob!
Yvonne Duivenvoorden | 21-11-2021
Zeer aangename en mooie plek, voor herhaling vatbaar!
Van Leuven Wendy | 26-10-2021
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op de Finca. Super relaxed en rust in een prachtige omgeving.
Vriendelijke mensen en aan alles is gedacht. Gewoon helemaal top. Wij komen zeker terug.
Finca Robusto
Finca Robusto (2)
R & M | 26-09-2021
Foto's (2)
Mijn vrouw en ik hebben een heerlijke paar dagen en nachten mogen doorbrengen op de Finca van Petra en Jacob. Super gastvrij, een heerlijk ontbijt, prachtige plek en omgeving. Het heeft ons aan niets ontbroken en komen zeker graag nog eens een keer terug.
A en JG
Jan Geert Wagenaar | 07-10-2020
10 dagen enorm genoten van Finca Robusto en studio Dali. Rust, overvloedige zon in oktober, luxe verblijf en zeer gastvrije eigenaars. Voor ons verdient deze finca en de omgeving een maximale score!
2 Belgen | 27-10-2019
Wij hebben in de maand juli een week In de kamer Carmen verbleven. Wij vonden de B&B geweldig en hebben genoten van de rust, de mooie omgeving, het zwembad en de top verzorging van Petra en Jacob. Alles is er gewoon. Daarna zijn wij nog een week in skinny dippers op Mallorca geweest maar Finca Robusto is toch beter. Een echte aanrader dus.
Arni en Lies | 05-10-2019
Wat een b&b!! Een goede ontvangst, toplocatie, rust, gezelligheid, mooi, sfeervol, enthousiast koppel, ... en ga zo maar door. Petra en Jacob maken hun droom waar en streven ernaar dit uitermate goed te doen. Niets teveel, staan altijd klaar, behulpzaam en attent en zijn goed op de hoogte over de streek. Als je rust zoek in een mooi kader, dit is het ! De finca telt slechts 2 kamers wat een mooie troef is als bezoeker. Aan de voet van de berg, met uitzicht over de vallei, zalig gewoon! Petra en Jacob, bedankt voor het fijne verblijf, we komen zeker terug!
Els en Dieter | 18-09-2019
Een heerlijke en zeer verzorgde locatie is Finca Robusto. Elke ochtend een prima ontbijt geserveerd bij onze B&B aangepast aan onze wensen. Locatie heeft veel privacy en is tip top in orde.
Prachtig verblijf, super eigenaren en de foto's zijn absoluut niet gefotoshopt!!!!
Jan & Yvonne | 01-09-2019
Een heerlijk verblijf in kamer "Carmen". Er ontbreekt niets en alles is zeer smaakvol ingericht met meubelen van kwaliteit. De badkamer is ook mooi ingericht en ook alles is aanwezig! De koelkast is bij aankomst gevuld met fris, biertjes, wijn, Er is een nespresso apparaat met cupjes voor de eerste dag. Naast de studio is nog een ruimte met een grote koelkast waar je water, bier, fris en wijn kan kopen. Zelf kleine snacks, zoals koekjes, chips enz. Even aankruisen wat je neemt en bij vertrek afrekenen. Het ontbijt was elke dag een feestje om voor aan te schuiven! Het mooie zwembad met uitzicht op de Montgo en prima ligbedden bij het zwembad. Zelf bij onze kamer Carmen stonden ook ligbedden en een gezellig zitje! Om naar het strand te gaan mag je stoeltjes en parasol lenen. Ook de gezamenlijke maaltijd die Jacob en Petra 1 x per week organiseren is werkelijk voortreffelijk! Als je daar bent; zeker aan mee doen!! Een zeker ook gezellig met de andere mensen uit de Studio :) . We hebben een fantastisch verblijf gehad en echt, het gaat je aan niets ontbreken bij Petra en Jacob
Elly | 14-07-2019
Meer recensies van Elly (2)
We hebben een week gelogeerd in Finca Robusto kamer "Carmen" en hebben het erg naar ons zin gehad. Het uitzicht is inderdaad prachtig zoals te zien op de foto's. Petra en Jacob zijn aardige mensen en gastvrije mensen. Alles is smaakvol ingericht. De directe omgeving is erg rustig. Het meeste geluid komt van de vogels en de wind in de bomen.
We hebben erg genoten van het zwembad en het ontbijt in de ochtend zon. In de omgeving is een hoop te doen: Wandelen, fietsen met racefiets of in ons geval de MTB. Petra en Jacob: Bedankt en wellicht tot ziens.
Carla en Paul | 21-05-2019
Wat een topvakantie hebben wij gehad!! 12 dagen pure verwennerij door super vriendelijke mensen die er van genieten als jij geniet. En dat hebben we gedaan.
Prachtige kamer met een goed bed, heerlijk ontbijt, lekker zwembad waar je heerlijk natustistisch kunt zonnen, prachtig uitzicht over het dal, mooie loungehoek met een geweldige barbeque en een hele vriendelijke en behulpzame gastheer en gastvrouw.
Het onderkomen ligt heerlijk rustig aan de voet van de Montgo met een mooi uitzicht over het dal van Javea. Het gezellige centrum op amper 10 minuten rijden.
Wij hebben intensief gebruik gemaakt van het wandelboek met ruim 65 wandelingen. De wandelingen variëren van zeer eenvoudig tot uitdagend waarbij je volop kunt genieten van de mooie omgeving.
Het ontbijt is iedere dag een feestje en Jakob heeft 's avonds een keer voor ons gekookt. Ook daar hebben we enorm van genoten.
Kortom, dit was onze eerste keer op Finca Robusto en zeker niet de laatste keer.
Petra en Jakob, nogmaals dank voor alles en wat ons betreft tot gauw.
Edgar en Joanne Nijman | 13-05-2019
4 nachten verbleven in Carmen.
Geweldig naar onze zin gehad.
Jakob en Petra zijn hele lieve gastvrije mensen. Beter hadden we het niet kunnen treffen.
En de omgeving is ook helemaal geweldig.
Wij gaan zeker terug.
Bedankt Jakob en Petra
Groetjes Har en Anja
Har en Anja | 09-04-2019
Wij logeerden in september een weekje bij Petra en Jacob in de kamer "Carmen". Het verblijf is ons zeer goed bevallen. Finca Robusto biedt een mooi logement, mooi zwembad in een ruime tuin met prima ligzetels. Ook Javea en zijn omgeving beviel ons. Het is een prima streek om al racefietsend te verkennen.(vlakbij Calpe bekend bij vele wielertoeristen). Zowel het oude Javea, het Arenalstrand en de haven bieden zeer goede restaurants. Misschien tot volgend jaar :-)
D & A | 07-12-2018
Wij hebben genoten van een ontspannend weekje in Finca Robusto.
Petra en Jakob zijn een geweldige gastheer en gastvrouw, zij voorzien telkens opnieuw een lekker ontbijt en we hebben mogen mee-smullen van een heerlijke paella!
Prachtig zwembad en terras, ruime kamer, mooi uitzicht op de Montgo.
Valerie &Luc | 07-11-2018
Een geweldige vakantie gehad. Mooie locatie en omgeving. Super goed ontvangen door Jacob en Petra, en veel informatie gekregen van bezienswaardigheden.
We hebben lekker gegeten met hun. DIT IS EEN B&B OM ZEKER EEN KEER TE RESERVEREN. Petra en Jacob nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid.
Arie en Ellis | 26-10-2018
Waanzinnig mooie plek waar je helemaal tot rust komt. De finca is werkelijk prachtig met een fantastisch uitzicht en de Montgo 'in je rug'. We hebben een paar dagen gelogeerd in kamer Carmen, heerlijk rustig en echt goed geslapen. Petra en Jacob hebben echt een paradijs van deze finca gemaakt, alles klopt en is tot in de puntjes verzorgd! Heel graag tot een volgende keer!
Elvira | 15-10-2018
Een prachtig landgoed met een zeer mooi ingericht huis, studio en B&B kamer. Je krijgt er een een wellness gevoel waar gastvrijheid, gastronomie en genieten samenkomen.
Een paradijsje op aarde waar de eigenaren Jacob en Petra je het gevoel geven dat je welkom bent en kunt genieten van de rust en privacy die het huis en heerlijke zwembad bied. Wij hebben genoten van de heerlijke maaltijden en goede ontbijtservice. Het adults-only principe i.c.m. het naturisme op Finca Robusto gaf ons voor beginnende naturisten een zeer ontspannen en discreet gevoel. Al met al was onze week zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar. Succes en tot ziens Jacob, Petra en Saar ;-).
Michel & Jose | 11-09-2018

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Finca Robusto" ?
Hoe waardeer je Finca Robusto in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.027