Naturismegids
Wij geven je het gevoel dat je thuis bent.

Sea Nat

10

Gemiddeld cijfer van de laatste 9 reviews.

Adresgegevens

Sea Nat
Molenwal 40
8670 Koksijde - Oostduinkerke
+ 32 495 80 12 07

Website
Maak een PDF om te printen
Lat: 51.114558 / Long: 2.677353
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Sea Nat is het enige vakantieverblijf voor naturisten in België. Wij geven je het gevoel dat je thuis bent. De luxe vakantieverblijven en uitgebreide wellness stralen rust uit: genieten is hier onze missie. Ons besloten resort is bewust klein, knus en met veel privacy. Wij hebben vele jaren ervaring met naturisme en zijn aangesloten bij Athena en de naturistenfederatie NFN.
Sea Nat is een besloten resort met drie luxe verblijven: B&B kamer met ontbijt, studio deluxe en appartement suite.

Wij leven bewust: we respecteren de natuur zoveel mogelijk. We wekken (bijna) alle energie zelf op en gaan daardoor bewuster met energie om.

Onze studio (tot 2 personen) en ons appartement (tot 4 personen) hebben elk een eigen keuken met luxe apparatuur. De woonkamers bieden volledige rust met sfeerverlichting, digitale tv, radio en een gepersonaliseerde geur. In de badkamers kun je genieten van een inloopdouche, kleurentherapie, haardroger en muziek via radio of bluetooth.
Onze luxe B&B kamer heeft geen eigen keuken, wel een koelkast, spoelbak en wat basis huisraad en wordt standaard van een ontbijt voorzien. Heerlijk slaapcomfort dankzij het elektrisch verstelbaar bed én smart-TV die uit het bed gelift wordt met afstandsbediening. Muziek kan via radio of bluetooth en er is overal sfeerverlichting en geurtherapie in de badkamer met inloopdouche.

Alle verblijven zijn voorzien van bedlinnen, badjassen (geen slippers), handdoeken en strandlakens.

Onze zuidgeoriënteerde, exotische tuin en overdekt terras met verwarmd zwembad, loungebar, jacuzzi en sauna maken dat je buiten kunt zijn op elk moment van het jaar. In de tuin zijn ligbedden aanwezig, evenals lockerkasten en een toilet.
In de loungebar kan je aan democratische prijzen drankjes en hapjes kopen.

Sea Nat, een oase van rust aan de Belgische kust.

Afstanden

  • Brussel 135 Km / 01:27
  • Utrecht 271 Km / 02:39

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Aantal eenheden met eigen sanitair: 3
  • Keuken
  • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

  • Sauna
  • Zwembad

Eten en drinken

  • Ontbijtopties

Diversen

  • Nederlands gesproken
  • Engels gesproken
  • Duits gesproken
  • Frans gesproken
  • Alleengaanden welkom
  • Huisdieren welkom

Reviews van bezoekers over Sea Nat

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Sea Nat. Laat het ons weten!
Zalige rustdagen gehad. 2de keer dit jaar. Deze keer was het lekker vertoeven in de tuin dank zij het betere weer. Kris en Inge zijn echt vriendelijke mensen, zeer lekker en uitgebreid ontbijt. Boeking voor augustus staat al terug vast. Is echt een top adres .
Matthijs Mario en nancy | 21-05-2023
Meer recensies van Matthijs Mario en nancy (2)
Wij hebben zeer genoten ondanks het minder goede weer. Chris en Inge zijn echt fantastische mensen. Alles wat we nodig hadden was er. Het ontbijt was echt meer dan in orde. Hebben terug geboekt. Bedankt voor de vriendelijke ontvangst .
Matthijs mario | 13-04-2023
Meer recensies van Matthijs mario (2)
Niettegenstaande Kris het nu allemaal alleen moet regelen, is er toch niets op aan te merken. Hopelijk blijft deze leuke locatie verder bestaan.
L & D | 22-10-2019
Meer recensies van L & D (7)
Helaas maar twee dagen geweest. Het 4p. appartement was echt fantastisch. Mooi weer, dus heerlijk in de tuin kunnen liggen en zitten.

Enig minpuntje is dat je buitenom naar de tuin moet en dan deur en hek van slot moet halen en weer op slot doen. Dat zou opgelost kunnen worden door een hek bij de entree te plaatsen.
Gerrit en Yvonne | 07-08-2019
Meer recensies van Gerrit en Yvonne (10)
We waren de eerste gasten in de luxe B&B kamer, welke pas half dec ‘18 gereed was. Inderdaad een mooie kamer met elke ochtend een uitgebreid lekker en steeds afwisselend ontbijt beneden in de lounge. We kregen ook de keuze om het ontbijt op de kamer geserveerd te krijgen, wat we niet gedaan hebben.
Echt een resort om heerlijk te ontspannen in de jacuzzi en sauna. Op verzoek werd ook het zwembad geopend.
Kris en Ann zijn een geweldig lieve gastheer en gastvrouw. Ze staan indien nodig gelijk voor je klaar. Een aanrader om even lekker in een kleiner naturisme complex niet ver van Nederland heerlijk te ontspannen. Ook onze hond werd met open armen ontvangen. Top!!!
Bert en Kees | 28-12-2018
Super leuke naturistische B&B, uniek in België.

En dat niet enkel vanwege de "enige Logies" in ons land, maar ook en vooral vanwege de rust, de omkadering (Wellness aspect), dichtbij het dorp, de vriendelijkheid en nog veel meer!

Hopelijk krijgt Seanat snel navolging, want overtuigd dat dit is een success formule is.
Sea Nat
Sea Nat (2)
Tony | 10-01-2018
Meer recensies van Tony (3)
Super appartement, hele lieve mensen! Alles was uitzonderlijk goed verzorgd en compleet. Mooie tuin en dichtbij de zee en bij mooie steden.
Familie Kummer | 25-08-2017
Meer recensies van Familie Kummer (2)
Ons eerste bezoek aan seanat en vooral ons eerste bezoek in de naturisten wereld. Eindelijk als jong koppel (35 en 37) niet wetende allemaal wat en hoe toch de stap gezet om het gewoon te doen. En..... Een superervaring. Schitterende ontvangst door de gastheer en - vrouw. Meteen op ons gemak gesteld met een glaasje. Niet veel poeha omtrent het naakt zijn en enkel op ons af laten komen. Een uitgebreide rondleiding in het complex en goeie uitleg over hoe alles werkt zoals de bar, jaquzzi, terras, enz... Mooie verzorgde studio met alles op en aan, modern afgewerkt. Meteen dan maar met het mooie weer de tuin in, in badjas. Jammer dat je eerst langs buiten moet via een hekje om in de tuin te komen. Na 5 minuutjes de badjes achterwege en met enige schroom volledig naakt. Na 10 minuten is dit snel bekoeld en krijg je automatisch een gevoel van vrijheid, rust, pure relaxatie. De tuin is schitterend afgewerkt en in compartimenten. Zo zit je toch samen maar ook privé. Alles wat je nodig hebt om tot rust te komen. Bij een vraag kan je steeds terecht bij de uitbater. Hebben 2 dagen puur genot gehad, zowel in de tuin, de faciliteiten en de studio. Kijken al verder uit om in deze wereld op verkenning te gaan en vooral nog eens een bezoek te brengen aan seanat. Een nieuwe ervaring die ons danig is bevallen dus. Doe zo verder Ann en Kris. Misschien toch proberen de ingang naar de tuin en wellness afgezonderd te krijgen zo kunnen de badjassen helemaal aan de kant.
Groetjes,
Tom en Kelly
Tom en Kelly | 23-08-2017
Dit is letterlijk een oase van rust.
Kleinschalig verblijf waar je relax naturistisch kunt recreëren. Verblijf in wij noemen het "eenvoudige luxe studio of appartement".
Mooie tuin met heerlijk verwarmd zwembad.
Wij hebben er al een paar keer genoten van mooie dagen. Eigenlijk hebben we lang getwijfeld om een beoordeling te schrijven omdat we bang zijn van geen plaats meer te hebben als we eens last-minute willen gaan indien we deze plaats bekend maken. Maar we kunnen dit alle rustzoekers aanraden en dit dicht bij zee.
De uitbating word er tevens verzorgt door een hele lieve mens en de familie. Ze gunnen je de nodige privacy en zijn ook altijd in voor een praatje als het past.
M & J
M & J | 18-04-2017
Wij hebben net een paar heerlijke dagen doorgebracht in dit mooie appartement. We waren verrast door de luxe inrichting en de goede verzorging.
Helaas troffen we het niet heel erg met het weer, waardoor we maar 1 dag van het zwembad en de tuin gebruik konden maken.
Een aanrader voor wie graag naturistisch vakantie viert in een mooie omgeving met veel privacy.
Annet | 06-06-2016

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Sea Nat" ?
Hoe waardeer je Sea Nat in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.029