Naturismegids

Quinta da vista

9.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 6 reviews.

Adresgegevens

Quinta da vista
Silves


Maak een PDF om te printen
Lat: 37.189870 / Long: -8.401693
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 2226 Km / 19:50
  • Utrecht 2390 Km / 21:22

Open

  • 9 September t/m 15 September

Diversen

  • Engels gesproken

Reviews van bezoekers over Quinta da vista

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Quinta da vista. Laat het ons weten!
Als je ervan houdt om in een 300 jaar oude maar geheel verbouwde boerderij met een groot zwembad te verblijven en van een oase aan rust en ontspanning te genieten dan is deze plek van Bruce en Eva meer dan aan te bevelen .Er is een prachtig strand vergelijkbaar met Callandsoog vlakbij en ook verderweg tussen de rotsen goed te vinden .Eva en Brucezijn zeer gastvrij en soms organiseren ze een heeriljke barbecue.
We hadden een onvergetelijke week eind september 2015
luchien en geer | 16-10-2015
Meer recensies van luchien en geer (2)
Eind mei 2015 zijn wij een week te gast geweest in deze oase in het Portugese binnenland . Je komt helemaal tot rust in de prachtige tuin, terwijl restaurantjes en bezienswaardigheden op een korte rij afstand liggen. Verschillende (naakt) stranden zijn eveneens gemakkelijk te bereiken en wat zijn Portugese mensen toch aardig! Een aanrader, ook door de vriendelijke eigenaren van deze B&B.
Gerry Prince | 23-06-2015
Meer recensies van Gerry Prince (2)
Wij zijn een week bij Bruce en Eva te gast geweest en hebben meer dan genoten van het paradijsje dat ze in de afgelopen 12jaar hebben geschapen. Niet het huis en alles eromheen hebben het voor ons een onvergetelijke week gemaakt maar vooral Bruce en Eva zelf maakten dat we er ons bijna direct erg thuis en welkom voelden. We komen nog zeker bij ze terug.
André Bekema | 29-08-2014
Wij zijn drie keer op Quinta da Vista geweest, hebben het altijd naar ons zin. Aardige mensen, mooie accommodatie. Een plek waar we graag naar terug gaan.
Henk en Alda | 10-07-2014
Wij hebben er een heerlijke week gehad! Midden tussen de sinasappelbomen een oase van rust. Een fijn zwembad en goede accomodatie. Voor ons een plek om zeker naar terug te gaan!
Fam van Beek | 05-07-2014
Een echte aanrader! Als je rust zoekt, ruime,schone kamers, vriendelijke eigenaren, en een bezielde plek dan is Quinta da vista zeer zeker een bezoek waard.Je hebt veel privacy een prachtig zwembad en veel mogelijkheden om de omgeving te verkennen.
Annemie en Peter | 28-07-2012

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Quinta da vista" ?
Hoe waardeer je Quinta da vista in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.02