Naturismegids

Casa Somba

9.2

Gemiddeld cijfer van de laatste 5 reviews.

Adresgegevens

Casa Somba
Colina do Carvoeiro 6
8400-556 Carvoeiro
00 351 282 356 071

WebsiteContact
Lat: 37.108365 / Long: -8.480356
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Prachtige B&B in Algarve op 55 km van Faro , gerund door belgisch echtpaar dat al jaren in Algarve woont.
Toplocatie.

Afstanden

  • Brussel 2243 Km / 19:50
  • Utrecht 2414 Km / 21:25

Open

  • 1 April t/m 31 Oktober

Algemeen

  • Internet
  • WIFI / internet
  • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

  • Zwembad

Diversen

  • Nederlands gesproken
  • Engels gesproken
  • Frans gesproken
  • Alleengaanden niet toegelaten

Reviews van bezoekers over Casa Somba

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Casa Somba. Laat het ons weten!
Al een aantal jaren te gast bij Claudine en Francis. Uitstekende gastheer en vrouw. Hier voel je je welkom. En wordt gastvrijheid met een hoofdletter G geschreven. Nooit te verlegen voor een verhaal uit hun verleden in Afrika. En je wordt bedolven onder de vele tips voor dagtrips. Wij komen helemaal tot rust tijdens ons verblijf. Heerlijk.
Elly en Hans
Elly Meij | 28-03-2020
Meer recensies van Elly Meij (2)
Al een aantal jaren te gast bij Claudine en Francis. Uitsteken gastheer en vrouw. Hier voel je je welkom. En wordt gastvrijheid met een hoofdletter G geschreven. Nooit te verlegen voor een verhaal uit hun verleden in Afrika. En je wordt bedolven onder de vele tips voor dagtrips. Wij komen helemaal tot rust tijdens ons verblijf. Heerlijk.
Elly en Hans
Elly Meij | 28-03-2020
Meer recensies van Elly Meij (2)
We hebben 5 heerlijke dagen gehad in casa Somba. Prachtige lokatie en heerlijk zwembad. De eigenaren zijn lief en gastvrij. Heerlijk ontbijt, zeer uitgebreid. En dan komt Claudine weer met wat wijn en hapjes in de middag. Zijn super. verwend. Komen graag terug.
Mvg. Hans en Saskia
Saskia | 17-05-2019
We hebben genoten van de grote mate van gastvrijheid in deze fijne B&B. We hebben twee fantastische weken gehad in Portugal mede dankzij de door jullie aangereikte ideeën. Francis en Claudine nogmaals dank.
Lieve groet Jan en Carolien
Jan en Carolien van Thuijl | 13-09-2018
Prima verblijf, schoon!
Wel wat oubollig qua inrichting.
Fijn zwembad, goed ontbijt, eigerechten eentonig.
Wat een heerlijk weer in Portugal.
Eén nadeel: je merkt dat geg niet op prijs wordt gesteld als je een dag aan het zwembad verblijft.
Wilma | 07-09-2017
Onnodig al het positieve over Claudine en Francis nog eens te herhalen. Wie rust wil en een leuke uitvalsbasis wil om de Algarve te verkennen is hier aan het juiste adres. Deze bestemming is een absolute aanrader. Zijn prijs zeker waard.
Luc en Martine | 20-06-2016
Meer recensies van Luc en Martine (7)
Wij zijn in mei 10 dagen bij Frances en Claudine in casa Somba geweest. We hebben heerlijk genoten van de gastvrijheid en de mooie tuin. Wij waren samen met 2 andere Nederlandse stellen. Het gezamelijk ontbijt was uitgebreid en iedere dag weer anders. Bedankt Frances en Claudine voor het fijne verblijf.
RIchard en Riny | 10-06-2016
Twee geweldige weken bij twee geweldige mensen!
Gasvrijheid staat bij hen hoog in het vaandel.
Leuke contacten met de andere gasten mede door het gezellige ontbijt samen.
Een heerlijke vakantie in de prachtige Algarve.
Voor herhaling vatbaar.
Dank je wel Claudine en Frances !!!!!
Cees en Lina Maas | 24-05-2016
Bedankt Francis en Claudine

Wij hebben heel erg genoten van onze vakantie op Casa Somba. Jullie bieden alles wat een vakantie top maakt.

Bert en Elise
Bert en Elise | 14-05-2016
Meer recensies van Bert en Elise (2)
Zijn net terug van 2 weken in Casa Somba.Een heel knus huisje met hele vriendelijke en gastvrije eigenaren.
Sfeervol ingericht en heel schoon,heerlijke bedden,een paar keer per week schone handdoeken en badlakens,een prachtige tuin met zwembad,heel mooi. .De rust daar en de privacy hebben we heerlijk gevonden.De omgeving is erg mooi en vlakbij het huisje op 3 minuten afstand per auto en half uur lopen,is een mooie privêbaai aan zee.Bij aankomst stond er wijn en bier koud in de koelkast en koffie in de voorraadkast klaar.Een warm welkom.Een echte aanrader!!
Angèle de Jong | 15-03-2016
In Casa Somba werden we hartelijk ontvangen door Francis en Claudine.
Wij hadden een mooie kamer en-suite op de bovenetage met balkon met een heerlijk uitzicht , zwembad en tuin met ligbedden. Ontbijt was uitgebreid en stond iedere ochtend voor ons klaar, tips voor idyllische plekjes werden ons door Francis goed uitgelegd met kaart en info. Gezellig uit wezen eten met hen en alle aanwezige gasten , heerlijke kip Piri Piri !
Mooiste naaktstranden bezocht en andere bezienswaardigheden. Kortom een heerlijk verblijf !

Rob en Reina
Rob en Reina | 05-10-2015
Meer recensies van Rob en Reina (2)
Ha Fransis en Claudine,

Aan de vooravond van ons vertrek zitten Bas en ik, op het terras, te genieten van een heerlijke lokale witte wijn.
Een week lang, zijn we jullie gasten geweest, en gaan geheel uitgerust aan het tweede deel van onze 14 daagse reis beginnen.

We willen jullie enorm bedanken voor jullie warme gastvrijheid. Het was heerlijk en vooral gezellig om met de andere aanwezige gasten, gezamenlijk te ontbijten.
Prima verzorgd!

De goede tips van met name Fransis van goede restaurant (veelal lokale) en de bezienswaardigheden in de buurt, hebben we zeer op prijs gesteld.

Kortom, een heerlijke week achter de rug...
Een aanrader voor wie nog mag twijfelen????

Hartelijke groet,
Bas en Roland
Bas en Roland | 16-09-2015
Francis en Claudine,

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor ons geweldige verblijf bij jullie.
Jullie hebben er alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken. Fijne kamer, heerlijke tuin met zwembad, geweldig ontbijt en vooral veel aandacht voor alle gasten. Wij hebben het geluk gehad dat wij met zeer leuke andere gasten bij jullie waren. De uitleg over stranden, restaurants en andere uitstapjes waren top.
Heel veel lieve warme groeten van ons, Berry en Anite
Berry en Anite Smolders | 12-08-2015
Meer recensies van Berry en Anite Smolders (2)
Beste Claudine en Francis,

ons verblijf bij jullie was fantastisch. We kregen zeer veel uitleg over de streek, uitstappen, eetgelegenheden enz... Zowel onze kamer, ontbijt, tuin en zwembad waren heel goed!
De sociale contacten met jullie en de andere gasten verliepen opperbest.
We gaan zeker nog terug komen
Vele groetjes,
Katty en Wim
Katty en Wim | 30-07-2015
Beste Francis en Claudine, wij danken julllie nogmaals voor de hartelijke ontvangst :het was heerlijk vertoeven en "herbronnen" bij jullie ! Uitstapmogelijkheden genoeg in de nabije regio zeker dank zij jullie eet-en uitstaptips . Helaas was dit voor ons een kort doch intens verblijf als wij de kans krijgen komen wij zeker nog terug en zullen het niet nalaten dit adresje warm aan te bevelen ! Au plaisir Daphné en Laurent uit België
Daphne en Laurent | 26-06-2015
Wij mochten begin juni 9 dagen in Casa Somba verblijven. En ja, wat moet ik nog toevoegen aan de gasten, die ons voorgingen met hun lovende commentaren? Het is allemaal waar. GASTVRIJHEID met hoofdletters! Je voelt je welkom, verwend en thuis. De informatie, hartelijkheid en verzorging deed ons denken aan Afrika, waar het Belgische echtpaar lange tijd verbleef. Een adres om te koesteren en terug te komen. Wij willen Francis en Claudine nogmaals van harte bedanken en zeggen graag : tot ziens! Gerry (Géraldine) en Hans
Gerry Prince | 23-06-2015
Meer recensies van Gerry Prince (2)
Net terug van een geweldige week in Casa Somba. Wat een ontvangst! Claudine en Francis hebben alles gedaan om ons een gevoel van thuis te geven. De eerste dag al zeiden ze te doen alsof we bij vrienden waren. Dit is zeker waar gebleken.
De accomodatie was prima, het zwembad heerlijk en de tuin een klein paradijsje. Het ontbijt was uitgebreid en door Claudine bijzonder goed verzorgd. Bij de briefing door Francis kregen we veel wetenswaardigheden over de Algarve. Zijn adviezen waar de lunch en het avondeten te gebruiken waren altijd goed. Ook zijn aanwijzing over één van de mooiste naturistenstranden van de Algarve bleek prima te kloppen. Alles bij elkaar een zeer geslaagde voorjaarsvakantie. Claudine en Francis, we komen zeker nog een keer bij jullie terug.
Pia en John | 24-05-2015
Een prachtige lokatie, alles ziet er zo verzorgd uit. Elke dag word er schoongemaakt terwijl je aan het ontbijt zit.
Mooie tuin en een heerlijk zwembad. Het uitgebreide ontbijt werd geserveerd op het overdekte terras, elke ochtend weer een feestje.
Francis en Claudine zijn zo gastvrij en verstrekken vrijblijvend informatie over de omgeving en restaurants.
Wij kunnen deze lokatie van harte aanbevelen en willen zelf ook graag nog een keer terug komen.
Dank je wel Francis en Claudine voor deze zeer gezellige verwenweek.
Lex en Meriam | 20-05-2015
Wij kunnen ons alleen maar aansluiten bij de reacties van de voorgaande gasten. Het was echt heel bijzonder daar: met name de gemoedelijke en uiterst vriendelijke en gastvrije sfeer;veel informatie uit de omgeving , op alle gebied, werd ons gegeven, compleet met routekaarten, en evt. koelboxje en parasolletje voor onderweg. We hebben genoten van alles in en om Casa Somba en de Algarve: kortom een fantastische week!!
Francis en Claudine: merci beaucoup!!
Bisous, Marco en Anita
Marco en Anita | 23-09-2014
Jan en Annemiek

Wij zijn een paar dagen geleden teruggekeerd uit een paradijs op aarde. Casa Somba was en is voor ons een heerlijke idyllische plek waar je helemaal kan bijkomen.
Casa Somba ligt in een rustige buitenwijk van Carvoeiro, waardoor je geen last hebt van bijvoorbeeld middernachtelijke feestgeluiden.
Claudine en Francis zijn lieve en gastvrije mensen die altijd voor je klaar staan. Wij voelden ons er al snel thuis.
Hun toewijding en zorg is ook te zien aan de prachtige tuin, het mooi onderhouden zwembad en het heerlijke ontbijt iedere ochtend. Een echte aanrader!
Als je wil kan je heel goed de omgeving te voet of per auto verkennen maar het is juist zo heerlijk dat je ook gewoon de hele dag bij het zwembad kan liggen, lezen, luieren en zonnen.
Annemiek Holdorp en Jan van Leeuwe | 17-08-2014
Wanneer je net als wij, heerlijk wilt genieten van ontspanning, naturisme, schone zandstranden en een zonnige vakantie in een prachtige groene omgeving, dan zul je je in de Algarve bij Casa Somba zeker bijzonder “thuis” voelen.
Juni (2014) waren wij voor de eerste keer bij Claudine en Francis. We hebben enorm genoten van hun gastvrijheid , de geweldige ambiance en de uitmuntende verzorging. Dit is echt een SUPER plek. Wij kunnen het iedereen aanraden.
Rene, Margreet | 22-07-2014
Net terug van Casa Sombra, GEWELDIG, het was er zo fijn. Francis en Claudine 2 gastvrije fantastische mensen, heel zorgzaam, je voelt je daar helemaal thuis.
Wij hadden de studio , deze is heel smaakvol ingericht, de koelkast staat gevuld met wat drank en water.
Een paar keer samen een aperitief gedronken , daar zorgenden Francis en Claudine voor, heel gezellig en je krijgt leuke tips voor de omgeving.
Het ontbijt in de ochtend was heel royaal, vers fruit, geperst sap, verschillende broodsoorten.
Wij komen zeker terug, het was een super vakantie.
Henk, Anne | 15-05-2014
Mei 2014 - belangstellend vraagt Francis "hoe was het?". We komen net terug van weer een boeiend uitstapje ergens in de Algvarve. Op zijn advies na het ontbijt eerder die dag. Ook nu weer is mijn antwoord: als in een paradijs. En zo is het. Net als bij Casa Somba zelf. De sfeer, de studio, de oprechte zorg, de aandacht. Allemaal wat mij betreft perfect. Warme mensen die Claudine en Francis. Merci! Obrigade!
Fokke Wijnstra | 05-05-2014
Meer recensies van Fokke Wijnstra (2)
Dit jaar (2013) waren wij in april de eerste gasten van het seizoen. Het was ons eerste verblijf bij Claudine en Francis. Alles wat zij op hun website beloven maken zij ook waar. We hebben erg genoten van hun gastvrijheid , de geweldige ambiance en de voortreffelijke verzorging. Een stel met veel levenservaring, waarmee het goed toeven is. Al met al een aanrader!
Fred en Anne van Dinther | 30-08-2013
Alle vorige reviews kloppen. Gastvrij, schitterende locatie en Francis is een wandelende VVV. Wij hebben het heerlijk gehad in deze B&B. Ik probeer nog wat aanvullende info toe te voegen. De B&B ligt in een villawijk van Carvoeiro, op ongeveer 2,5 kilometer loopafstand van het centrum. Er is een flink hoogteverschil dus wandelschoeisel is gewenst. Op 1500 meter van de villa ligt een klein gedoogstrand, dat alleen tijdens vloed niet altijd te gebruiken is. Wij hebben met het naturisme geen probleem ondervonden. Op ruim 20 minuten rijden ligt praia Grande, een fraai 6 kilometer lang strand. Ook hier is een naturisme gedooggedeelte, waar wij veel echtparen aantroffen. Carvoeiro is een fors dorp zonder echte hoogbouw en het ligt lekker centraal in de Algarve, dus als uitvalsbasis is het perfect. Kortom, voor een heerlijke vakantie, kun je goed naar Portugal gaan
Martin Grob | 21-05-2013

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Casa Somba" ?
Hoe waardeer je Casa Somba in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.028