Naturismegids

Charco del Palo apartments in der FKK Ferienanlage Castillo de Papagayo

10

1 beoordeling

Adresgegevens

Charco del Palo apartments in der FKK Ferienanlage Castillo de Papagayo
Calle Seifio 2, Castillo de Papagayo
35543 Charco del Palo
+ 34 616 898 206

WebsiteContact
Lat: 29.084303 / Long: -13.452356
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

6 lichte, prachtig ingerichte appartementen met twee slaapkamers in een klein, exclusief vakantiecomplex voor nudisten met een groot strandzwembad, omgeven door gazons en tuinen in het hart van Charco del Palo, op slechts 170 m van de zee.

Of u nu op zoek bent naar een korte onderbreking van de dagelijkse stress, de winter in uw eigen land wilt ontvluchten of gewoon uw welverdiende vakantie onder de Canarische zon wilt doorbrengen - deze appartementen bieden u alles wat u nodig heeft!

Twee appartementen bevinden zich op de begane grond en vier zijn boven. Op de begane grond zijn er geen trappen en een prachtig uitzicht op de smetteloze tuinen van het complex. Op de bovenste verdieping kunt u genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Het rustige wooncomplex is gelegen in het hart van Charco del Palo, op slechts een steenworp afstand van het kleine winkelcentrum. Hier vindt u Carmelos kleine supermarkt van ooit en een paar stappen verder het restaurant Jardin Tropical en Lili's bar.Het is slechts een steenworp afstand van de zee. 170 meter en je bent aan de kust en hier kun je kilometers wandelen en de prachtige natuurlijke zwembaden Charco del Palos verkennen.

Het complex is nog steeds traditioneel in de stijl van Cesar Manrique, met witte muren en donkerbruine houten elementen die een prachtig contrast vormen met het grote blauwe strandopgangzwembad, de groene gazons en de blauwe lucht.

De rustige, ontspannen sfeer van het wooncomplex wordt versterkt door de rustige, los gebouwde omgeving. Charco del Palo is een nudistenresort, en hoewel naakt zijn optioneel is, kun je in het kleine dorp je hele vakantie zonder textiel gaan.

Er zijn natuurlijke rotspoelen in Charco del Palo, en de twee grootste zijn omgeven door zandgebieden. Het zijn getijdenpoelen die zich bij elke vloed met zoet water vullen. Direct voor het wooncomplex is er een kleine baai op 170 m afstand, ideaal om te zwemmen in de open zee. Er zijn twee ladders zodat u comfortabel in en uit kunt stappen. Het is ook een zeer populaire duikplek op het eiland! Dus als je gefascineerd bent door de onderwaterwereld en wilt snorkelen, dan is deze kleine baai ideaal om comfortabel het kristalheldere water van de Atlantische Oceaan te verkennen. Zelfs op ondiepe diepten kun je een grote verscheidenheid aan zeeleven zien, zoals octopus en vele variaties van rifvissen en, als je geluk hebt, zie je de een of de andere grotere vissen of roggen. Bent u liever aan land, dan is Charco del Palo het ideale startpunt voor een heerlijke wandeling langs de fascinerende ruige kust.

Zoals eerder vermeld, zijn er nogal wat natuurlijke zwembaden, zandduinen en vele prachtige verborgen plekken om te verkennen. Naast het massatoerisme kun je hier in alle rust wandelen en wees niet verbaasd als je niemand anders tegenkomt tijdens je wandeling.

Charco del Palo is een ontspannen, rustige urbanisatie voor nudisten, weg van het massatoerisme!

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Aantal appartementen: 6
  • Aantal eenheden met eigen sanitair: 6
  • Keuken
  • Internet
  • WIFI / internet
  • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

  • Zwembad

Diversen

  • Engels gesproken
  • Duits gesproken
  • Spaans gesproken
  • Alleengaanden welkom

Reviews van bezoekers over Charco del Palo apartments in der FKK Ferienanlage Castillo de Papagayo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Charco del Palo apartments in der FKK Ferienanlage Castillo de Papagayo. Laat het ons weten!
Wij verbleven 1,5 week in dit fijne complex.
Van alle gemakken voorzien. Heel rustig gelegen. Ons appartement op de 1e etage keek uit over de tuin naar de zee.
De bedden zijn erg goed.
Hygiëne is top. Schoonmaak is goed geregeld.
Minpunt is de gehorigheid van de appartementen.
Zoals blijkbaar in heel Zuid Europa is het niet mogelijk om rubber doppen onder stoel-of tafelpoten te plaatsen. En waarom is er van alles behalve een haakje op de badkamer of keuken om de handdoek kwijt te kunnen?
Maar dit zijn details hoor.
Eigenaresse Simone is heel betrokken en doet er alles aan om je vakantie te laten slagen.
Charco del Palo is een fijne plek om nog eens naar terug te keren.
Miguel | 12-12-2021
Meer recensies van Miguel (3)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Charco del Palo apartments in der FKK Ferienanlage Castillo de Papagayo" ?
Hoe waardeer je Charco del Palo apartments in der FKK Ferienanlage Castillo de Papagayo in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.034