Naturismegids
Je geniet er een spectaculair zeezicht vanuit het dakterras.

Costa Natura 114

10

Gemiddeld cijfer van de laatste 3 reviews.

Adresgegevens

Costa Natura 114
Carretera Estepona-Cádiz, km 151
29693 Estepona
+31651540341

WebsiteContact
Maak een PDF om te printen
Lat: 36.405615 / Long: -5.189409
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Aanbieding: in de zomer verhuren we ons 4 persoons huis voor de prijs van 2 personen. Te boeken via Vivienne Bancken, 06-51540341, banckro@ziggo.nl.

Het huisje Costanatura114 ligt op een van de de mooiste plekken van het naturistische vakantiepark Costa Natura aan de Costa del Sol, in Estepona. Je geniet er een spectaculair zeezicht vanuit het dakterras. Dit terras biedt 100% privacy en kijkt over alles heen op de helderblauwe zee. Maar ook het beneden-terras kijkt uit op zee. In de winter is het boven heerlijk zonnen, 100% privacy en windvrij. Voor vroege vogels is het zalig om de zon uit de zee te zien klimmen vanuit je bed ... want het terras ligt meteen aan je slaapkamer. 's- Nachts is het heerlijk slapen bij het zachte bruisen van de zee die je vanuit je slaapkamer met open deur horen kunt. Een rustgevende ervaring die we wel aanraden en warm aanbevelen maar hier niet kunnen beschrijven. Het slaapvertrek heeft namelijk een dubbele terrasdeur. De ene deurhelft kun je openlaten terwijl de andere voorzien is van horrengaas. Heerlijk luchtig in de hete zomer!

Het huis heeft een modern interieur en is van alle gemakken voorzien. Zoals o.a. een dubbele wastafel, ruime badkamer, keuken met alle gerief airco (warm en koud) en vaatwasser. Gezellige centrale leefruimte met satelliet televisie. Het huis ligt in een rustig gedeelte van het park waardoor je geen last hebt van de overigens erg leuke muziekavonden en evenementen bij de bar, terwijl je er toch maar op een loopafstand vandaan bent .... Ook het verkeer is op onhoorbare verre afstand ...terwijl Costa Natura vlot bereikbaar bij het verkeersnet ligt. Optimaler kan het niet. Bovendien ligt het appartement 114 op zeer korte loopafstand van zee en strand evenals van een goed voorzien, hygiënisch openluchtzwembad met restauratieterras met uitstekende service, animatie, food & drinks aan redelijke prijzen.

Costa Natura ligt direct aan zee en heeft dus een zwembad, sauna, jacuzzi, restaurant en strandbar met een ongedwongen sfeer. Wasmachines en drogers rijkelijk voorzien in het park.

Costa Natura was het eerste officiële naturisten Resort in heel Spanje..
Het is nu meer dan 40 jaar oud. De intussen mooi volgroeide en goed onderhouden palmbomen die er staan hebben intussen hun optimale vorm en afmetingen. Het is ongetwijfeld Europa's meest gezinsvriendelijke naturisten Resort in Andalusië, het zonnigste deel van Spanje. Ook een absolute plus is dat het park slechts 3 km ten westen van het centrum van Estepona ligt, en heeft het een goed bereikbare, prachtige huisberg waar je heerlijk kunt wandelen. Vanuit het park kijk je prachtig uit op Gibraltar en bij helder weer zie je zelfs Ceuta (Marokko) liggen, waar je met de boot naartoe kunt.
Er liggen handige winkels, supermarkten en restaurantjes aan de overkant van de weg!

Het ontwerp van Costa Natura weerspiegelt de witte bergdorpjes die men kan vinden in heel Zuid-Spanje. Deze stijl geeft het Resort zijn enorme charme. De prachtige, bekroonde tuinen zijn gevuld met mediterrane planten en palmbomen met prachtige kleuren struiken die heerlijk geuren rond de ruime gazons en paden waar je overal kunt zonnebaden..

Het resort heeft een groot zoutwater zwembad van 22 meter dat verwarmd wordt op zonne-energie, ook voorzien van een kleiner kinderbad. Op het terrein is een gezellige, goeie Brasserie/Restaurant met bar die uitkijkt op het zwembad en de Middellandse Zee vanaf de grote zonnige terrassen.

Er is ook een strandbar/chiringuito waar je gezellig een drankje kunt drinken of een snack kunt eten. Ook heeft Costa Natura een jacuzzi, sauna en een fitnessruimte. Het spontaan-vriendelijke personeel van de receptie geeft graag advies over excursies en staat voor u klaar om u te helpen bij alle grote of kleine noden.
In de maanden van het hoogseizoen wordt zelfs voorzien in evenement en amusement voor de kinderen. Alles bij elkaar is Costa natura het pareltje onder naturistenlocaties in heel Spanje. En appartement 114 is er bovendien zondermeer het neusje van de zalm!

Wij geven uiteraard ook graag nuttige tips i.v.m. huurauto's, leuke bezienswaardigheden, vluchten etc.

Wilt u ons appartement boeken dan checken we de beschikbaarheid en zullen we ervoor zorgen dat de receptie van Costa Natura contact met u opneemt en voorziet in een feilloos verloop en heerlijk verblijf. (Sleutel bij incheck aan de receptie, keurig gepoetst appartement, opgemaakte bedden, handdoeken etc.). Wij willen tevreden gasten die overigens doorgaans ook terugkomen.

Alvast van harte welkom!

Afstanden

  • Brussel 1777 Km
  • Utrecht 2370 Km / 21:00

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Aantal appartementen: 1
  • Aantal eenheden met eigen sanitair: 1
  • Keuken
  • Internet
  • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

  • Sauna
  • Zwembad
  • Kinderbad

Eten en drinken

  • Ontbijtopties
  • Bar

Activiteiten

  • Georganiseerde activiteiten voor kinderen

Diversen

  • Nederlands gesproken
  • Engels gesproken
  • Duits gesproken
  • Frans gesproken
  • Alleengaanden welkom
  • Geschikt voor kinderen

Reviews van bezoekers over Costa Natura 114

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Costa Natura 114. Laat het ons weten!
Met vriendinnen naar Costa Natura. Wat hebben we genoten!
De eigenaren hebben het huisje prachtig gepimpt.
Het schelpenbarretje in de keuken hebben ze zelf gemaakt, hoe cool!
De badkamer is gemaakt met mooie blauwe tegeltjes, de douche heeft een heerlijke straal. Het terras is mooi groot waardoor je met makkelijk 6 mensen aan een ruime tafel kunt ontbijten, lunchen, avondeten.
Op de eerste verdieping is een slaapkamer met dakterras waar heerlijk ligbedjes voor je klaar staan. Hier kijk je uit over de zee, de moeite waard om vroeg op te staan en de zon op te zien komen. Echt genieten!
Ook het gehele terrein is ontzettend goed verzorgd met prachtige bloeiende planten. De leuke witte huisjes steken mooi af bij de warm oranje paden die door het gehele terrein lopen. Het zwembad is mooi aangelegd met een ligweide en heerlijk restaurant. De zee is natuurlijk subliem alles op loop afstand. S'avonds nog even een sauna nemen alles is hier mogelijk!
Ik kom zeker terug en boek opnieuw dit prachtige appartement. Dank aan de eigenaren voor de geweldige styling, je voelt je meteen thuis.
Louke.
Louke Bos-Delahay | 13-06-2023
Wat een heerlijk vakantie appartement met 2 verdiepingen in het prachtige park Costa Natura. Wij vonden de privacy die je ervaart in dit appartement erg aangenaam. Het huisje is heel smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het boventerras met uitzicht over zee is te gek!! Vanuit je bed nog even wakker worden op de heerlijke ligbedden met dikke kussens op het terras en daar aan het gezellige tafeltje met vol uitzicht over de zee je ontbijtje nuttigen. Goddelijk!
S'avonds lekker in de sauna en nog even een duik in de zee of zwembad. We komen zeer zeker terug!
Evie | 10-04-2021
Ik heb daar in Costa Natura werkelijk de tijd van m'n leven gehad.
Estepona doet om te beginnen in niets onder vergeleken bij Marbellla, tenzij dan in massatoerisme: het is er heerlijk rustig maar toch aangenaam bevolkt met schitterende promenades... veel beter gaat Spanje niet meer worden!
En alles binnen handbereik: rij je 5 minuutjes richting binnenland, dan zit je midden in het Andalusische dorpsleven.
Gibraltar op 30 km, Marbella op een half uurtje rijden, Malaga één uur, Sevilla 2 uur... en vergeet vooral niet het fabelachtige Ronda te bezoeken!

Centraal in Estepona bevindt zich het oudste, meest ervaren maar ook meest vernieuwde naturistische resort van het Iberische schiereiland, zoals me dat trots werd meegedeeld door de verhuurster.
Maar terecht... want het hele resort ademt in alle opzichten een ongecompliceerdheid zoals je die haast nergens meer vindt. Dit is nog het naturisme van het eerste uur! geen gedoe! Topservice.
Zicht op Marokko op de goede dagen.

Huisje 114 is bovendien the place to be in het hele resort. Het is een vrijstaand huisje met een windvrij dakterras en een gelijkvloers terras. Schitterend zeezicht vanuit beide terrassen. Heel origineel modern ingericht met een erg leuke schelpenbar. Zeer gerieflijk ook.

Ook heel aangenaam dat de winkels zo dichtbij zijn.

Ik kom hier al jaren en dat zal niet zo gauw veranderen.
edwin paques | 03-03-2020

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Costa Natura 114" ?
Hoe waardeer je Costa Natura 114 in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.025