Naturismegids

Cap d'Agde

Adresgegevens

Cap d'Agde
1, rue des Néréides
34307 Cap d'Agde
04 67 01 06 36
Website
Lat: 43.293484
Long: 3.520935

Informatie

Tussen Sète en Béziers ligt Cap d'Agde dit is één van de grootste en bekendste naturistencentra van de wereld. Het bestaat uit verschillende appartementencomplexen die (vrijwel) direct aan het bijna 2,5 km lange zandstrand liggen. U vindt hier veel sportmogelijkheden en een uitgebreide keuze aan vermaak tot in de kleine uurtjes in bars, een casino, discotheken en nachtclubs. Cap d?Agde en met name Port Nature, is een bestemming die ook geliefd is bij mensen met een extravagante levensstijl en daardoor wat minder geschikt voor gezinnen met kinderen.
Er zijn diverse complexen, bestaande uit appartementengebouwen en bungalows. De accommodaties zijn over het algemeen niet groot en heel eenvoudig ingericht. De comfortabeler en modernere appartementen en bungalows, worden met een plusteken (+) en met airconditioning met (++) achter het type aangeduid. De woningen zijn bijna allemaal privé-eigendom en daardoor stuk voor stuk verschillend ingericht en onderhouden.
{Port Nature}: een groot L-vormig gebouw en een wijkje met geschakelde bungalows, gelegen direct in het levendigste deel van Cap d?Agde, aan de jachthaven en het strand.
{Héliopolis}: een groot hoefijzervormig gebouw, gunstig gelegen direct aan het strand. Op de begane grond zijn winkels.
{Port Soleil}: is een gemoedelijk en rustig gelegen complex met winkeltjes en restaurants op de begane grond. Gasten van Port Soleil hebben gratis toegang tot het bij dit complex gelegen zwembad.

Afstanden

  • Brussel 1075 Km / 09:47
  • Utrecht 1246 Km / 11:23

Aanbiedingen Frankrijk

Reviews van bezoekers over Cap d'Agde

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Cap d'Agde. Laat het ons weten!
Het is aan het veranderen in cap. Vroeger een plaats met naturisme en wat Swingers op een plek op het strand. Het wordt druk. De bejaarden drukken de kant op van Swingers. De homo's drukken de Swingers aan de andere kant op. Op hun beurt verdreven door de mensen van naburige dorpen. Tel daar de hordes alleengaanden mannen Die alles afspeuren op zoek naar sex en je hebt het beeld compleet. Trekkende mannen, fietsen op het strand, drollen en sex in de zee. Erotiek prima, maar dit begint meer de term ranzigheid te rechtvaardigen
Bezoeker | 17-09-2019
Meer recensies van Bezoeker (4)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Cap d'Agde" ?
Hoe waardeer je Cap d'Agde in het algemeen?

Aanbiedingen Frankrijk

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.022