Naturismegids

Alle appartementen in Vera Playa

9.2

Gemiddeld cijfer van de laatste 5 reviews.

Adresgegevens

Alle appartementen in Vera Playa

Lat: 37.220712 / Long: -1.808119
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 2042 Km / 17:50
  • Utrecht 2213 Km / 19:18

Reviews van bezoekers over Alle appartementen in Vera Playa

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Alle appartementen in Vera Playa. Laat het ons weten!
Zie Verasolymar, Parque Vera 2
Zeer goed, zonnig en gezellig 2pers. appartement????
Franky De Gendt | 07-03-2021
Meer recensies van Franky De Gendt (2)
El Zorro appartementen te huur,prima appartementen.
Tilly Suijkerbuijk. | 07-03-2021
Meer recensies van Tilly Suijkerbuijk. (2)
Sunmed,zeer goed verkoopkantoor van Viviane en José.
Tilly Suijkerbuijk. | 07-03-2021
Meer recensies van Tilly Suijkerbuijk. (2)
Bij wie zijn deze appartementen te huren?
T Walinga | 01-01-2020
We zijn in maart een maand in Bahia de Vera geweest, het appartement was geregeld via Rob Kingma en was van alle gemakken voorzien. Het binnenzwembad was iets waar we dagelijks gebruikt van hebben gemaakt.
We zijn met de groep Zonzoekers meegeweest om te wandelen, en na afloop een tapas en wijntje bij Bonito.
We gaan volgend jaar weer maar dan langer, Erik Schouten
ErikSchouten | 18-07-2018
Meer recensies van ErikSchouten (12)
Prima ervaring achter de rug met Viane Naert van Sunmed 2008. Zeer behulpzaam bij zoektocht naar appartement. Met haar zouden we het zeker een tweede keer willen doen.

Linda en Jos
Linda en Jos | 27-02-2018
wij waren voor het eerst op een natu vakantie.Beviel hier erg goed,bij Natsun. Kleinschalig complex, je kunt en mag overal bloot lopen, zelfs in het restaurantje. Nederlandse eigenaars. Appartement was ok, groot genoeg maar geen airco. Vraag hiernaar bij het boeken!
Zwembad was heerlijk. Complex ligt aan strand, waar nog een restaurant is. Even verderop nog een strandbar en restaurant. Overal goed vertoeven en niet te duur. Voor boodschappen is 1 km verderop een grote supermarkt Consum genaamd.
Het strand was erg prettig, gewoon zand en wat kiezeltjes bij de zee zelf. 2 km wandel naaktstrand. Lokatie om terug te komen!
Ron en Nel | 12-09-2016
Meer recensies van Ron en Nel (36)
Superleuke vakantie. Het was uniek om in de winter naakt te kunnen rondlopen tussen de verschillende naturistendomeinen. Niet enkel op de domeinen maar ook op straat is het naturisme toegelaten. Zeer ruim en zonnig appartement + parking op Vera Natura via bemiddeling van Sunmed. .Voor het buitenzwembad was ik geen kandidaat maar wel voor het binnenzwembad. Wel gebruik gemaakt van de ligweide. Ook met de bus kom je naar Vera en Garrucha om naar de lokale markt te gaan.
Nathalie | 25-02-2016
Meer recensies van Nathalie (5)
Wij hebben dit jaar in september/oktober voor de 5e
keer een appartement gehuurd in Marina Natura.
En echte toplocatie, grenst aan het strand vooral de
appartementen op de 1e verdieping hebben een prachtig
uitzicht. Appartementen zijn luxe ingericht en ruim van binnen. De sleuteloverdracht ging via Viviane Naert die ons heel correct en vriendelijk behandelde! Ook als er vragen/problemen zijn tijdens het verblijf lost zij dit zeer
accuraat en snel op. Niets anders dan lof voor deze dame!
Wij zijn inmiddels al verslaafd aan deze locatie geworden. Hopen volgend jaar bij gezondheid hier weer naar toe te gaan.
Ronald en Henk
Henk Troost | 14-11-2015
Wij hebben zelf sinds 10 jaar een appartement op Vera Natura. Het is volgens ons nog steeds het best onderhouden park in Vera Playa. Er is ook mogelijkheid om gratis internet te gebruiken. Meerdere app.zijn al wat moderner gemaakt door renovatie badkamer met inloopdouche enz. Je kan je in de omgeving echt uitleven als naturist, het naaktstrand de naturistische strandbars en restaurants, maar ook in het park heb een mooi zwembad buiten en ook een overdekt met een mooie ligweide daar rond. Op wandelafstand is er de Consum een grootwarenhuis waar je alles kan kopen voor het dagelijks onderhoud.
In de buurt van het warenhuis bevind zich ook een waterpark interessant om te vertoeven met de kinderen.
Uitstapjes naar Garrucha, Mojacar, Vera en Villaricos zijn ook de moeite waard en op die plaatsen is er alle weken een openbare markt.
Natuurlijk zijn ook uitstappen naar het binnenland mooi en interessant.
Vera Natura is een aanrader voor elke naturist!
Jan en Mieke | 27-10-2015
Prachtig naturistencomplex in een compleet naturistische wijk (urbanicacion). Zeer mooi aangelegd complex met een prachtige tuin en geweldig zwembad. Wel te weinig ligbedden beschikbaar voor de gasten. Uitstekende appartementen maar ons appartement had wel een slechte en veel te kleine parasol voor het terras bij het appartement. Jammer was ook dat WiFi slecht functioneerde. Wij beschikten ook over een zeer verouderde TV waarmee wij via de sateliet geen Nederlandse zenders konden ontvangen. Complex ligt direct aan zee waar je kilometers lang naakt kunt langs het strand kunt wandelen. Op het strand diverse leuke strandtenten en in de directe omgeving veel leuke restaurantjes. Wel even weten waar ze zitten. Navragen bij de receptie.
Een paar minpuntjes maar wel een absolute aanrader. Wij waren op Vera Natura de laatste 2 weken van september 2015.
André de Klein. | 22-10-2015
marina natura is echt een aanrader:prive zwembad, tuin,op 20 meter van de zee met alle fasciliteiten in directe omgeving: naturisme bars, restaurants enz...alle appartementen zijn goed ingericht en hebben groot terras met de zon zo'n 10 uur per dag.een prachtige bergachtige omgeving met heel wat aantrekkelijke dorpen in omgeving
jan bogaert | 21-10-2015
Met een heerlijk relexed gevoel op vakantie, wie wil dat niet? We hadden graag wel wat meer van de geschiedenis over de aanleg van Vera Plays willen weten voordat wij onze vakantie daar gingen brengen. Google maar even: Palomaris 16 januari 1966. Gewoon even wat,maar wel nodige feiten kennis. Het Palomarisstrand is dus eigenlijk het 'Veraplaya' strand.

Zelf hebben wij drie weken lang gratis gebruik mogen maken van de Wifi facilteiten van het 'Cafetaria Pasodoble' Niet de snelste verbinding maar ruim voldoende voor smartphones.

R&M.
Rene & Marjan | 14-09-2013
Vera Natura is een prachtig, goed onderhouden park waar het goed toeven is. Het appartement was prachtig en goed ingericht. De bezetting van de receptie was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat niet elk appartement is voorzien van een vaste eigen parkeerplaats op het terrein zelf en dat die dus ter plaatse apart gehuurd moet worden. Maar kortom een aanrader!!
Gerda en Jos | 18-07-2012
Vera Natura Park is 2x Dagelijks prima te bereiken via Alicante airport en 2 uurtjes in een huurauto die je dan ook voor de wekelijkse boodschappen, de markt en de uitstapjes/sightseeing kunt gebruiken. (Almeria airport is wel dichterbij, maar wordt slechts 1 x per week aangevlogen vanuit Nederland)
De inrichting van de appartementen zou wel wat moderner kunnen; slechts 2 elektrische kook platen is aan de krappe kant als je veel zelf kookt, maar je leert er ook mee omgaan. De bedden zijn oké en het sanitair ook. Er is helaas nog geen internet of Wi-Fi op het park, maar met een dongle van de Carrefour en 1GB Data limiet kun je prima 3-4 weken vooruit als je echt niet zonder internet kunt. Trouwens sinds kort ook als je voor je terugvlucht wil inchecken.
Verder is het goed toefen op je eigen terras of in je tuin, op het park, in het zwembad of wandelend/liggend op het strand of in de zee.
De dames bij de receptie zijn allervriendelijkst en mocht er toch iets niet functioneren, regelen ze snel dat het probleem verholpen wordt door de klusjesman.
Genoeg redenen dus voor mij en mijn vrouw om er ook dit jaar weer een aantal weken door te brengen.
R en P | 30-03-2012

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Alle appartementen in Vera Playa" ?
Hoe waardeer je Alle appartementen in Vera Playa in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.028