Naturismegids
Rust en ruimte. Wandelen, fietsen, genieten van heerlijke wijnen en streekgerechten.

Gîtes Champagne Manoir

9.5

Gemiddeld cijfer van 4 beoordelingen.

Deze accommodatie is gesloten.

Adresgegevens

Gîtes Champagne Manoir

Aanbiedingen Frankrijk

Reviews van bezoekers over Gîtes Champagne Manoir

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Gîtes Champagne Manoir. Laat het ons weten!
Wij zijn er nu 4 keer geweest en gaan over een paar weken weer. Het is dus duidelijk dat het ons erg goed bevalt. De gites zijn heel comfortabel en smaakvol ingericht, het terrein is heel rustig, de omgeving mooi, Eric en Henriette zijn uitstekende gastheer en gastvrouw en - last but not least - Henriette kookt erg lekker.
Ab en Jose | 03-08-2013
we zijn slechts 1 nacht geweest maar voelden ons meer dan welkom.voortreffelijke gastheer en gastvrouw,lekker gegeten en goed geslapen.
hans en jolanda | 29-07-2013
Ron &Wietske

We hebben een geweldige week gehad bij Eric en Henriette. De luxe accomaodatie, ongedwongen sfeer, gezelligheid en niet te vergeten de voortreffelijke maaltijden, waren uniek.

De omgeving is geweldig om te ontdekken. Wij zagen de wilde kat, buizerd, koningswouw, ijsvogels, e.d. Ook de sfeer op Champagne Manoir is in een woord heerlijk, met een meer dan voortreffelijke gastheer en gastvrouw. Wat nu rest is weemoed tot de volgende ontmoeting.

Wij komen er zeker weer eens terug!!
Ron & Wietske | 09-09-2011
De eigenaars doen veel moeite om het hun gasten naar de zin te maken. Beide gites zijn namelijk met veel smaak en luxe ingericht. Bovendien is de rustige en landelijke omgeving groots en wondermooi, immers nabij het nationale park de Morvan. De bedden zijn uitstekend, het sanitair prima, de keuken goed voorzien. Als je van de gastvrouw het aanbod krijgt voor een table d'hote, reserveer dan snel, want het wordt gegarandeerd smullen. Mocht de zon eens afwezig zijn, dan is het binnenshuis heel goed toeven met bv houtkachel, TV/DVD, Internet en een uitgebreide activiteiten map: n Toppertje dus
Ton van Berlo | 12-07-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Gîtes Champagne Manoir" ?
Hoe waardeer je Gîtes Champagne Manoir in het algemeen?

Aanbiedingen Frankrijk

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.049