Naturismegids

Quinta do Maral

9.2

Gemiddeld cijfer van de laatste 7 reviews.

Adresgegevens

Quinta do Maral
7330-205 Marvão
(+351) 963 462 169

WebsiteContact
Lat: 39.412635 / Long: -7.374299
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 1899 Km / 16:31
  • Utrecht 2054 Km / 18:02

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • NFN / INF lidmaatschap niet verplicht
  • Plaats voor tenten
  • Plaats voor caravans
  • Plaats voor campers
  • Oppervlakte (ha): 10
  • Aantal plaatsen: 30
  • Aantal plaatsen met elektra: 25
  • Verhuur accommodaties
  • Auto's op apart parkeerterrein
  • Aangepast sanitair voor mindervaliden
  • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

  • Koelkast / diepvries voor algemeen gebruik
  • Zwembad

Eten en drinken

  • Gezamenlijke maaltijden (één of meer keren per week)
  • Bar
  • Snackbar
  • Verkoop vers brood

Activiteiten

  • Jeu de boules

Diversen

  • Engels gesproken
  • Alleengaanden welkom
  • Huisdieren welkom
  • Geschikt voor kinderen

Reviews van bezoekers over Quinta do Maral

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Quinta do Maral. Laat het ons weten!
In 2023 een week op de camping gestaan. Een heerlijke plek in the middle of nowhere: rustig, ruig, een en al natuur. Met de tent op een mooie, schaduwvolle plek. Een aanrader. In de omgeving kun je wandelen of de omliggende plaatsjes bezoeken. Je gaat wel back to basics. Paula en Nuno zijn gastvrije, vriendelijke eigenaren die hun droom najagen om een mooie plek te bieden voor een naturistische vakantie. Heerlijk! Vrijheid en terug naar de basis van het bestaan! Ik kom zeker terug!
Kevin | 27-01-2024
Na ons bezoek in 2018 besloten we dit jaar weer te gaan.
In 2018 was het juni dit jaar in augustus.
Het verschil was dan ook behoorlijk.
De temperaturen waren lekker hoog, en het bleef droog.
Er waren wel wat aanpassingen ivm COVID-19 zoals het aanmelden bij een raam aan de achterzijde van het receptiegebouw dat ook gesloten was voor de gasten.
Een maximum aan gasten bij en in het kleine zwembad, en iedereen kreeg een toilet toegewezen.
In ieder toilet stond een flesje met ontsmettingsmiddel om na gebruik o.a de wc bril te ontsmetten.
Gezamenlijke maaltijden zouden er niet komen maar op een middag geheel onverwacht stond Nuno bij ons om te vragen of we ook mee wilden eten die avond. Dat was een prima idee en we hebben de hele avond buiten aangezeten met de overige gasten. Later heeft Paula nog een keer voor ons gekookt en dat hebben we op het terras genuttigd.
Zelfs de bakker die met overheerlijke broodjes en pasteitjes langs kwam ging lekker uit de kleren, dronk een bakkie koffie en vertrok daarna weer..
Toen we arriveerden waren we de enige gasten met een caravan, de andere waren met een tent of campertje.
Later liep het toch weer aardig vol met Portugezen, Spanjaarden en Nederlanders. En wat heel belangrijk is, de sfeer bleef bijzonder goed onder elkaar.
2018 was voor ons de eerste keer op Maral, 2021 gaf de bevestiging dat het een blijvertje zal zijn in de toekomst.
Jan | 28-09-2021
Meer recensies van Jan (15)
Prachtige omgeving mooien eenvoudig terein, heel aardige mensen die heerlijk voor je kunnen koken
Henny en Nel te vaarwerk | 15-06-2021
Wij waren er ook in 2018.
Prachtige plaats in het landschap, naast leuke mensen uit Engeland.
Uitzicht en rust waren heerlijk.
Niet een camping die je met je kinderen zoekt, maar wel wanneer je elkaar net kent, of al heel erg lang.
Super omgeving
Frank | 13-11-2020
Meer recensies van Frank (2)
slecht plaatsen Zwembad kun je geen zwembad noemen amper groot genoeg voor je grote teen Belachelijk dat je voor je auto moet betalen bij je caravan.
Route naar de camping slecht aangegeven. Wegen op de camping beneden alle peil. Wij zijn geen luxe kampeerders maar dit slaat nergens op.
Tom en Els Hulsman | 21-03-2020
Ontroerd door de schoonheid van de locatie, de eenvoud en de kleinschaligheid als ook het ontspannen warm welkom van de eigenaar maken deze camping heerlijk en uniek. Ook de sfeer is los en liefdevol. Een heerlijke plek, ook voor onze dochter die geniet van de rust, de trampoline, het kleine zwembad, het speelgoed en de dieren. Een aanrader voor rustzoekers die houden van de intimiteit en ruimte die deze wonderschone plek biedt.
Sophia Maria | 07-08-2019
Toen we aankwamen, schrokken we een beetje van de schaduwloze plekken (de zon scheen nogal fel), maar dit waren de camper/caravanplekken. Wij kregen een prima plek op één van de tentenveldjes.
De eigenaren zijn erg aardig en charmant, het sanitair is prima en schoon. Het zwembad is nogal klein (maar hier wordt aan gewerkt) maar voldoende om even in af te koelen.
Verder kwam er afentoe een vosje langs om te kijken of er nog wat te halen viel! Erg leuk. Eén avond hebben we in het restaurant gegeten, samen met de eigenaren en andere gasten. Was erg lekker en gezellig en heel betaalbaar. Marvao is mooi om te bezoeken, wel wat uitgestorven (er wonen nog zo'n 90 inwoners). We komen graag nog een keer terug!
Hans Eenhoorn | 21-10-2018
Meer recensies van Hans Eenhoorn (15)
Bijzonder prettig.
Een kleine oase midden in de ruige natuur.
In juni na de kouder en natte periode ontploften de wilde bloemen op de lege standplaatsen en er omheen.
De eigenaren erg lieve mensen die werkelijk zich met hart en ziel inzetten voor hun levensdoel.
Paula is een schat en Nuno is altijd wel in voor een plagerijtje. De gezamelijke maaltijden zijn een must, gezelligheid troef. Het zwembad is klein maar fijn. De wielewaal doet de rest.
Al met al een heerlijke plek in het prachtige Portugal om naturistisch te vertoeven.
Dreigende luchten boven Maral in juni 2018
(2)
Jan | 01-07-2018
Meer recensies van Jan (15)
Wij komen met veel plezier op deze camping sinds ze in 2012 begonnen zijn met vijf plekjes rond hun woonhuis en een houten toiletgebouwtje. Ze, dat zijn Paula en Nuno, twee bevlogen jonge Portugezen die goed Engels spreken en heel gastvrij, behulpzaam en vriendelijk zijn. Ze hebben inmiddels twee kinderen.
Er wordt regelmatig gezamenlijk gegeten in de bar/receptie die in de winter van 2014/15 gebouwd is.
Voor de bar is een rechthoekig stuk land met kampeerplaatsen (tent, caravan, camper), electrapalen met 6, 10 en 16 Amp. en een watertappunt. Als je graag onder de bomen wilt staan, is dat ook mogelijk. Er zijn ook prachtige, schaduwrijke plaatsen voor tenten.
Een toiletgebouw met 4 w.c.'s, invalidentoilet met wastafel en douche, voldoende warme douches, alsmede afwasplaatsen is er ook sinds 2015. Het water wordt verwarmd met zonnecollectoren.
Het parkeerterrein is ook goed bereikbaar via een nieuwe poort.
Een belangrijke tip staat op hun website: VOLG NIET DE AANWIJZINGEN VAN JE NAVIGATIEAPPARATUUR, MAAR RIJD VIA RANGINHA !! Dan voorkom je mogelijke beschadigingen aan je caravan of camper .
En de omgeving is zonder meer interessant en mooi. O.a. twee vestingstadjes: Marvão dat je ziet liggen vanaf de camping, en ruim 10 km verderop Castelo de Vide.
Leuk om zo'n terrein te zien "groeien". Behalve een appartement met woon-en slaapkamer, keuken en badkamer, is er nu ook een "refugio" in het gebouwtje waar voorheen de bar was. Er is een kleine keuken, een tweepersoonsbed en een zitje maar voorlopig moet je voor toilet en douche naar het algemene toiletgebouw. Het gebouwtje grenst aan het kleine zwembadje.
Wij komen volgend jaar graag voor het zesde jaar op rij terug!

Pieter en Ria Schildt
augustus 2016
Pieter en Ria Schildt | 20-08-2016
Meer recensies van Pieter en Ria Schildt (2)
Augusto 2016
Strak blauwe lucht en een plekje in de schaduw en overal een fantástico uitzicht. Vriendelijke gastheer en gastvrouw die altijd voor je klaarstaan en ook hun eigen droom weten te verwezenlijken met hun jonge gezin. Er zijn genoeg mooie dingen te zien in de omgeving dus een goede afwisseling met een dag rust en cultuur is een prima combi.
Toegang tot de camping gaat goed via een landelijk weggetje.
Wij hebben het gevoel hier in het echte Portugal te gast te zijn.
Liesbeth en Jaap.
Liesbeth claasen | 17-08-2016
Een prachtig stukje natuur, waar we mid-winter een heerlijke tijd hebben gehad.
Rob & Miriam | 05-03-2016
Ben je naturist en je houdt van wandelen, fietsen en rust is dit een uitgelezen camping om naar toe te gaan. Met een hele mooie omgeving. Paula en Nüno, 2 kleine kinderen, zijn een jong stel met idealistische ideeën. Zijn heel gastvrij, spreken Engels en zijn bereid je te helpen waar mogelijk is. Ieder jaar gaan ze iets opknappen. We gaan gauw weer terug om te genieten van de rust en omgeving. Voorheen een kleine camping rondom hun huis maar sinds kort hebben ze de camping naar achteren vergroot. Nieuw toiletgebouw en een mooie receptie tevens gezamenlijk kamer.
Marja en Jan Nijnuis | 05-10-2015
Een prachtige en rustige kampeerplek! Het terrein is duidelijk nog in de opbouwfase. De eigenaren zijn enthousiast en heel hartelijk!
dieuwertje | 11-08-2015
De eerste indruk was " erg basic"! Na 1 dag waren we daaraan gewend en hebben een heerlijke tijd gehad. Prachtige plek, mooie omgeving. Paula en Nuno doen alle moeite het verblijf nog aangenamer te maken. Als het sanitair klaar is dan is het wat ons betreft een ideale plek en zou de beoordeling hoger zijn.
Ook de massage van Mona is zeker aan te bevelen........
Herman en Ine | 16-08-2014
Meer recensies van Herman en Ine (2)
Harstikke rustige plek in de natuur. Aardige eigenaren.
(een vriendelijk portugees echtpaar)
Niet duur en een mooie omgeving met vriendelijke dorpjes.
Op de camping is een fijn zwembadje om je af te koelen,
zodat je ook fijn een dagje op de camping kan blijven.
Lidwien Wiewel en luuk Woltring | 04-08-2014
Meer recensies van Lidwien Wiewel en luuk Woltring (3)
Graag een reactie op de vorige mening. We zijn hier vorig jaar geweest van 14 tot 28 juni 2013. Het is maar wat je er van verwacht. Het is nog een kleine camping met 5 plaatsen met elektriciteit voor camper of caravan (er is ook nog een weide voor tenten). Een jong echtpaar dat met eigen middelen een camping wil uitbouwen. Hier ga je terug naar de basics van het naturisme. Er is dan ook geen grote luxe maar alles is aanwezig dat er moet zijn. Het voornaamste is dat de eigenaars echte naturisten zijn en super vriendelijk en behulpzaam. Ik zou zeggen ga er zeker nu nog heen, nu het nog kleinschalig en gezellig is. En wat betreft de toegangsweg, dat is dus 20 m tussen 2 muurtjes rijden. Geen enkel probleem, ik heb al heel wat erger meegemaakt.
Karel Geets en Ria Machiels | 03-05-2014
Sorry voorlopig zeker geen aanrader. Praktisch onmogelijk zonder hulp in of uit te rijden met caravan of camper.
Sanitair goed maar elementair. Hier moet nog heel veel veranderen. De voorgestelde plannen ogen heel goed dus binnen ??????tijd zal dit een mooie plaats worden. Maar dringend aan werken aub!!Heel mooie omgeving en bijzonder vriendelijke (jonge)uitbaters.Je kan er ook lekker eten op bestelling.
Als alles in orde is komen we zeker een keertje terug.
We waren hier met paasweekend.
paul waterloos | 23-04-2014
In oktober 2013 hebben wij 5 dagen op deze camping doorgebracht. Het is een kleine camping die nu 1 jaar open is en heeft plaats voor 4 a 5 campers/caravans met stroom. Momenteel worden meer plaatsen gecreëerd. Het sanitair is ondergebracht in een mooi houten huisje en wordt elke dag schoongemaakt. De Portugese eigenaren, Paula en Nuno, spreken goed Engels en zijn zeer gastvrij. Op verzoek wordt er gekookt en samen gegeten. De omgeving is prachtig met veel kastelen en de omliggende dorpjes zijn beeldschoon. In veel van deze dorpjes zijn nog de publieke wasplaatsen te zien. Wij zullen hier zeker in 2014 terugkomen.
Loek van Zuilen en Brigit Vriend
Loek van Zuilen en Brigit Vriend | 28-10-2013

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Quinta do Maral" ?
Hoe waardeer je Quinta do Maral in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.034