Naturismegids

Domaine Naturiste Le Fayard

9.3

Gemiddeld cijfer van de laatste 26 reviews.

Deze locatie is niet meer naturistisch

Adresgegevens

Domaine Naturiste Le Fayard

Reviews van bezoekers over Domaine Naturiste Le Fayard

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Domaine Naturiste Le Fayard. Laat het ons weten!
Wat vreselijk jammer dat deze camping ook al een textiel camping is geworden!! De zoveelste op rij!
Wilma Klok | 29-07-2023
Meer recensies van Wilma Klok (6)
Heerlijke rustige kleine camping met zwembad en sauna. Zéér vriendelijke Nederlandse eigenaars die altijd wel tijd hebben voor een praatje en je helpen. Een aanrader!
Ron | 31-08-2020
Meer recensies van Ron (19)
Veel ruimte om bloot door de natuur te lopen. Lekker brood. Meestal om half negen al in de bar. Schoon sanitair met handige wisser om je spiegel na het douchen condensvrij te maken. Gezellige sfeer. Fijn zwembad. Jammer dat de supermarkt in het dorp op zondag in juni dicht is.
Kees | 21-07-2019
Mooi, goed onderhouden terrein met vlakke plaatsen (aantrekkelijk voor tentkampeerders). In het voor- en naseizoen een aantrekkelijk tarief: 15 euro, twee personen all-in. Betekent echter wel dat je je eigen wc-papier mee moet brengen en dat de "gratis"wifi beperkt is tot 200 MB per dag. Alleen maar Nederlandse gasten. Elke dag (afbak)brood pas rond 09.00 uur. Verder waren er nogal wat suggesties voor gewenst gedrag zoals in de douches overal trekkertjes om de douchetegels droog te trekken. Voor ons geen terrein om terug te komen.
fam. de Wit | 16-07-2019
Meer recensies van fam. de Wit (18)
Heel mooie en knusse naturisten camping. Schoon sanitair en ruime plaatsen. Je kunt zien dat Ella van tuinieren houdt. Veel prachtige bloemen en planten. (kreeg wat stekjes mee voor onze Franse tuin)
Lekker vers gebakken brood door Cor.
Persoonlijke benadering door beiden.
Genoten van de persoonlijke benadering.
We komen vast nog terug! Liefs van Koos en Junitha
Koos en Junitha van Rijn-Plass | 01-06-2019
2 keer een week geweest in juni en na half augustus. Heel fijne weken. Mooie natuur en rust. Cor en Ella Veen beheren en bezielen hun camping met veel liefde. Elke dag vers brood gebakken door Cor. Regelmatig samen eten , ook BBQ met life muziek. Van 5 tot 6 happy hour gezellig. Mooie verblijfsruimte voor slecht weer in de oude stal met openhaard om rondom te zitten. Af en toe jeu de boules . Veel gasten die regelmatig terug komen. Fijne plek met een schoon zwembad om te koelen en een sauna. Prachtig wandelen op eigen terrein. We gaan vast weer terugkomen.
Hannah Huitema en Dik Blom
Dik Blom | 23-08-2018
Dit is geen ervaring op de camping maar een vraag. De vraag is of er in de omgeving goed fietsen is. Eventueel met fietspaden. En ook routes.
Graag jullie reactie van gasten die hier al geweest zijn.
Ad en Joke
Ad en Joke | 30-12-2017
Fijne leuke camping.
Wij waren eind juni te gast op deze prachtige camping .
Het was de bedoeling om twee dagen te blijven maar het werden twee weken. Een heerlijk verwarmt zwembad.
Een hout gestookte sauna. S avonds bij de open haard naast de bar even bij kletsen over de schitterende wandeling met Ella. Elke morgen vers brood van Cor .
Cor en Ella konden de gasten allemaal bij naam en dat maakt een vriendelijk en huiselijk gevoel.
Wij komen zeker terug.
Willem en Hinke 16-07-2017 | 16-07-2017
Een fantastische camping, waar we al enkele malen ijn geweest. Gastheer Cor met zijn lieve vrouw Ella zorgen hier voor de juiste sfeer. We hebben weer genoten van ons verblijf op Le Fayard en komen zeer, zeer zeker terug op dit fijne plekje. Cor en Ella gefeliciteerd met jullie 15 jarig bestaan op 29 juni. Liefs van Marianne en Bart
Bart en Marianne van Hoof | 17-06-2017
Dit jaar wederom bij "Le Fayard" geweest.Geweldig mooi terrein met fijne mensen,een heel fijn zwembad en mooie staanplaatsen en... Cor - die graag een praatje maakt en het lekkerste pain Cereal en croissants bakt iedere morgen, Ella - die geweldig lekker kookt voor de gezamenlijke maaltijden en daarnaast zorgen ze met z'n tweetjes dat het hele terrein in orde is en dat de gasten het naar hun zin hebben.
Chapeau voor Cor en Ella !!!
Piet & Tiny | 21-08-2016
Heerlijk weekje bij Cor en Ella. Prima camping, lekker gewandeld, reeën gezien en veel bijzondere vogels. Wij hadden natuurlijk het mooiste plekje op de camping. Heerlijk zwemban en prima gegeten. Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Leuke gasten en prima gastheer en vrouw.
Joke en Theo | 07-07-2016
Meer recensies van Joke en Theo (6)
Ik was hier in augustus bijna twee weken. Ik kende de camping nog uit de tijd dat het een textielcamping was en de bomen en struiken nog niet zo weelderig waren. Een echt paradijsje. Het was erg rustig op de camping, desondanks gezellig mede door Ella en Cor, altijd vriendelijk en gastvrij. De sauna,zwembad en het werkelijk schitterend natuurgebied rondom de camping is echt super. Heerlijk om met de hond door te lopen en op een mooi uitzichtpunt te genieten van de absolute rust. De nachten wat fris maar prachtig donker. Dan zie je de sterren tenminste.Heerlijke verse broodjes in de morgen en in de namiddag de "borrel". Een misser dat deze camping niet ook is genoemd in de voorjaarsuitgave van de NFN waarin de Limousin werd bezocht.
Willem | 16-09-2015
wij hebben deze zomer 2 weken doorgebracht bij Ella en Cor. Het was een geweldige ervaring vol hartelijkheid en verzorging. Twee maal per week een gezellige maaltijd buiten of binnen in de mas. Bij regen 's avonds gezellig om de open haard, wandelingen met Cor over het terrein. Water uit hun eigen bron dat zo zacht en puur is waardoor het water in nederland echt niet meer smaakt.
Laatste avond in het nieuwe chalet mogen slapen zodat we droog ingepakt de terugreis konden maken.
Dank lieve Ella en Cor voor jullie gastvrijheid en de fijne avonden die we met jullie hebben doorgebracht
Nancy van Heumen en Roland van Meel | 28-08-2015
Meer recensies van Nancy van Heumen en Roland van Meel (2)
Le Feyard. Waren hier in juli 2015, 1 volwassen €6,50 en 1 kind van 13 €6,50 -en een tent €11,- kregen 10% korting NFN-betaalden hier € 22,90 per nacht. WiFi €1,50 200mb/24u een leuke camping van Nederlands stel, zwembad,
en een heel klein stroompje hier kunnen ook kinderen nog wat ontdekken er is 8 HA en van de buren 30 HA om te lopen. Ruime plaatsen. Er is betaald WiFi en brood bestel je een dag tevoren. Spreken Nederlands. Oja je neemt zelf je toilet rol mee.
Rob | 05-08-2015
Meer recensies van Rob (2)
Pareltje deze camping met de gastvrije en vriendelijke eigenaren Cor en Ella die niet alleen veel zorg voor het terrein en de natuur hebben maar ook voor hun gasten Dit rustige,groene terrein met grote plekken en goede en schone faciliteiten heeft een plekje veroverd in onze top 3. Dit wil wel wat zeggen, daar wij al meer dan 30 jaar naturistisch kamperen. Het gevolg was dat wij in tegenstelling tot vorige vakanties, waar wij zelden meer dan een week op 1 plek verbleven, deze keer twee weken zijn gebleven. Wij zullen hier zeker terugkomen Niet alleen in de zomer maar ook in andere seizoenen zal de camping en de omgeving met de vele verschillende loofbomen overdag een een prachtig beeld geven en s avonds zal de sauna en de grote open haard, na het lekker avondeten gemaakt door Ella, je kunnen verwarmen. Overigens hebben wij hier ook tijdens kille avonden van genoten.
Piet en Betty | 25-08-2014
Rob Röhrman | 17-08-2014
Fijne camping met oog voor het milieu (lampen met bewegingsmelders, zwembadverwarming met zonnepanelen, scheiding afval, tips in het sanitair enz. Dat alles zonder dat het als belerend hinderlijk of opdringerig overkomt.
Bijzonder goed voorziene en relatief goedkope huurtenten. Als klapstuk een heerlijke hout gestookte sauna.
In omgeving hebben we geweldig kunnen wandelen en een keer heeft mijn echtgenoot gemountainbiked.
Camping om terug te komen.
Pieternella | 27-05-2014
Deze camping is geweldig!
Wij komen iedere keer weer terug.
De natuur en de rust zijn adembenemend op deze camping.
De eigenaren, Cor en Ella zijn hartelijk en gastvrij.
Ella kookt heerlijk en op niveau voor de gasten en Cor heeft altijd wel een interessant verhaal bij de open haard.
Rien Hage Wittelte Drenthe | 11-01-2014
Wij waren in juli 2012 te gast op deze mooie camping en huurden een tent of liever gezegd 2 tenten (1 slaaptent en 1 kook/leeftent) met er tussenin een schaduwdoek om heerlijk onder te eten, echt zeer compleet en idyllisch gelegen tussen de bomen voor een sympathieke prijs.
De camping wordt met veel liefde onderhouden. De wandelingen op het terrein zijn een aanrader en ook heel leuk voor kinderen (destijds 6 en 9 jaar). Helaas waren er bijna geen andere kinderen. De gemiddelde leeftijd lag boven de 60. We vonden onszelf al snel te luidruchtig en waren de hele dag bezig onze kinderen stil te houden. Voortaan toch een iets levendigere camping voor ons. Voor rustzoekers is dit de ideale camping!
Birgitte | 30-12-2013
Meer recensies van Birgitte (2)
De camping ligt in een prachtig gebied. De smalle toegangsweg heeft geen uitwijkmogelijkheden voor een auto met caravan. Aangekomen bij een toegangspoort, nadat deze door de eigenaar is geopend is er een smal weggetje die je op een heuvel brengt waar o.a het zwembad en sauna is gesitueerd. Het geeft ons een opgesloten gevoel omdat de 25 staanplaatsen allemaal op of rondom dit heuveltje zijn gesitueerd terwijl het terrein toch 40 ha groot is.
Het sanitair is met veel liefde in elkaar geknutseld en er komt geen daglicht binnen. Maar is zondermeer schoon. Alles wordt bediend door bewegingsmelders die her en der geplaatst zijn. Zorg dat je wel beweegt anders sta je in het pikkedonker. Ook de ontmoetingsruimte is verstoken van enig daglicht. Al met al een mooie omgeving maar voor ons geen Le Fayard meer. O, ja en vergeet niet te bukken.
Pieter | 21-09-2013
Meer recensies van Pieter (2)
Mooi gelegen camping, in de directe omgeving kun je prachtig wandelen via goed aangegeven wandelroutes. Ook wandelen op het terrein zelf.
Mooie ruime plekken op de camping. Ruim zwembad met ligbedden. Vriendelijke, gastvrije eigenaren, altijd in voor een praatje! Prachtig terras om te zitten, te borrelen en te eten...klasse.
Harrie en Anneke | 12-09-2013
Willy en Imke
We z'n net weer thuis en hebben een aantal heerlijke dagen op deze camping gehad.
De rust en het knusse terrein waar je heerlijkst rust komt. Je kunt inderdaad de drukte opzoeken maar als je liever op jezelf blijft ook goed.
We raden het een ieder aan om dit te ervaren. Cor en Ella maken het hun gasten erg naar de zin, met een praatje het bloemetje op tafel of in de toiletbenodigdheden, gewoon kleine dingen die doen het m.
Ze verhuren ook een tweetal tenten die volledig zijn ingericht en waar je heerlijk in kunt wonen.
Dus mensen kom mee praten over deze leuke camping
Willy en Imke | 09-08-2013
In juli/augustus 10 dagen gekampeerd. Hier is het 's nachts nog echt stil. Heerlijk!
Cor en Ella zijn buitengewoon gastvrij. De gemeenschappelijke maaktijden zijn echt een aanrader. De nachten zijn na een warme dag koel. De camping is zeer goed onderhouden met een heerlijk zwembadje. De omgeving is veel minder toeristisch dan Auvergne of Dordogne maar landschapelijk en wat natuur getreft echt prachtig.
De kampeerplekkemn zijn ruim en met schaduw en zon.
Hans en Iva.
Hans en Ilva | 03-08-2013
Een klein paradijsje. Voor iedereen die van kleinschaligheid en rust houdt. Ella kookt geweldig en bij Cor kun je altijd terecht voor een praatje of een rondwandeling over het terrein. Bij minder weer wordt de open haard aangestoken en kun je 's avonds samen met de andere gasten gezellig samenzijn. Alles is goed voor elkaar, van sanitair tot zwembad. Veel bloemen en de wilde tijm geurt je tegemoet!
Wij kwamen aan bij niet zulk aangenaam weer en konden een kamer huren voor de eerste nacht, zodat wij de volgende dag, bij een lekker zonnetje, de tent konden opzetten. Een geweldig begin van de vakantie!
Ton en Nel | 03-08-2012
Meer recensies van Ton en Nel (10)
Wij waren hier in juli 2011 en ondanks het barre weer hebben wij ons daar prima vermaakt. Cor en Ella zijn schatten van mensen die er alles aan doen om het naar je zin te maken. Daarbij is het ook nog een schitterend terrein met een prima zwembad.
Dit jaar gaan we zeker weer en zijn zeer benieuwd naar de sauna
Ab en Conny | 21-06-2012

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Domaine Naturiste Le Fayard" ?
Hoe waardeer je Domaine Naturiste Le Fayard in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.019