Naturismegids

Camping Naturiste du Port **

8.5

Gemiddeld cijfer van de laatste 6 reviews.

Adresgegevens

Camping Naturiste du Port **
Rue du Port
17170 La Ronde
05 46 4165 58

WebsiteContact
Lat: 46.304809 / Long: -0.805329
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Kleinschalige camping, met een fantastische franse eigenaar die voor alles openstaat. Elke week een gezamelijke maaltijd zeer uitgebreid !! Exellent voor fietsers in de omgeving

Afstanden

  • Brussel 752 Km / 06:45
  • Utrecht 915 Km / 08:17

Open

  • 1 April t/m 31 Oktober

Algemeen

  • Aantal eenheden met eigen sanitair: 10
  • Keuken
  • WIFI / internet

Faciliteiten

  • Zwembad

Eten en drinken

  • Gezamenlijke maaltijden (één of meer keren per week)
  • Bar

Diversen

  • Alleengaanden welkom
  • Huisdieren welkom

Reviews van bezoekers over Camping Naturiste du Port **

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Camping Naturiste du Port **. Laat het ons weten!
Bij aankomst super vriendelijk aangesproken en we kregen een plek toe gewezen, leuk plekje, onze tent ging ook maar net op de plek met de auto ernaast. Achteruit rijden naar de plek aan de overkant anders kon je niet meer weg. Wat ons verbaasde was dat er ook grote campers werden toe gelaten die zich dan over het smalle straatje op zo'n plekje wurmde, niet te geloven als daar iets gebeurd kan niemand weg. En dit jaar op 16 juni gebeurde er ook iets een aardbeving met 5 op de schaal van richter, je wist meteen hoeveel mensen er op deze kleine volgepropte camping stonden, gelukkig geen schade maar het is schrikken. verder iedere dag het bestelde brood afhalen en alles was er super schoon ieder moment van de dag, mooi zwembad en een gezellig sfeertje maar voor ons te krap allemaal dus we zijn weer verder getrokken.
Arnold en Frederique de Haan | 21-07-2023
Meer recensies van Arnold en Frederique de Haan (28)
Wij waren er in 2018. Heerlijke camping, lieve eigenaresse(celine)
Annette
Helaas kunnen we dit jaar niet omdat mijn camper is gestolen(!)
Annette | 22-08-2020
Heerlijke twee weken op deze compacte "club" camping gestaan. Het heeft de sfeer van een clubcamping maar is gewoon in handen van een uiterst vriendelijk beheerderechtpaar. Veel kunnen fietsen in de omgeving. Bij de VVV in Maillezais een fietskaart gehaald van het onderste gedeelte van de Vendee. kosten 1,50. Gelijk een bezoek gebracht aan de prachtige overblijfselen van Abbaye de Mazaillezais. We troffen daar 70 moderne sculptures aan. Met een zang demo van 3 monniken en 1 boerenmeisje. Indrukwekkend om te horen tegen de achtergrond van de oude ruine van de kathedraal. Ook de fietstocht over Ile de Re was heel bijzonder. De auto over de brug meegenomen (kosten 16 euro) en in het eerste plaatsje geparkeerd. Vandaar op de fiets verder. Door oude vissersstadjes, langs baaien, door wijngaarden, door bossen, kortom genieten dus. Op zaterdagavond meegedaan aan de maaltijd. Meer dan moeite waard en erg gezellig. Het sanitair is nog steeds eenvoudig maar voldoende. Wordt goed schoongehouden. Zwembad heerlijk verwarmd. In Marans heb je de meeste keus aan dichtsbijzijnde restaurants. La Rochelle is erg druk en toeristisch. Moeilijk met de auto naar de binnenstad. Beterd op de fiets vanaf de rand van de stad. In het centrum bij de oude haven in een oud gedeelte vind je in een oase van rust heerlijke pop-up restaurants en bars. Als je het treft zijn er ook jonge muzikanten.
Een vakantie dus om nooit te vergeten.
lya en eric | 18-08-2017
Meer recensies van lya en eric (5)
Kleine camping, zonder veel eigen grond. Dus minder royaal dan de meeste naturistencampings. Veel vaste gasten met stacaravans. Muziek niet uitgesloten.Wij waren er eind juli. de populierenbladeren liggen dan overal en geven een herfstachtige sfeer.
Bijzonder: je loopt zo naar het dorpje, prachtige (vlakke) omgeving om te fietsen, verwarmd zwembad, en Michel is een hartelijke beheerder.
Van Luijk | 15-08-2017
Gezellige camping, heerlijk rustig, alleen de vogels fluiten naar hartenlust. Sanitair brandschoon, prima zwembad, met veel ligbedden, zowel in de zon als in de schaduw. Eigenaren bijzonder vriendelijk en hulpvaardig, (spreken alleen Frans), het gezamenlijk eten is een feestje.
Er zijn een aantal vaste gasten, de camping heeft wel iets weg van een club terrein. Supermarkt (Carrefour) op een kwartier van de camping.
Henriëtte | 14-07-2017
Meer recensies van Henriëtte (7)
In een woord geweldig,mooie omgeving en leuke gasten en eigenaars die niets teveel is,komen hier zeker terug na een nare ervaring op Le Colombiere.
Jopie Nieuwlaat | 26-06-2017
Meer recensies van Jopie Nieuwlaat (4)
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met zeer gastvrije en behulpzame eigenaren. Het eten met elkaar op de zaterdagavond was voor ons nieuw maar is ons goed bevallen, het contact met de vaste franse gasten was geweldig. Wij komen zeker nog eens terug bij deze kleine maar gemoedelijke camping.
18 juni 2015 Ronald en Annemieke
Annemieke | 07-07-2015
Inderdaad, de eigenaar is erg servicegericht, vriendelijk en flexibel. Erg aardige mede kampeerders, hele goede voorzieningen, WiFi op de hele camping, veel schaduw en zon bij het zwembad. Kortom, een prima camping. Wel klein, met redelijke plekken. Heel veel prachtige fietsroutes, dichtbij La Rochelle en Ile de Re, waar je ook fijn kunt fietsen. Een echte aanrader!
Peter en Jolike | 26-06-2015
Een echte kleinschalige Franse naturistencamping maar wel erg leuk! Zeer vriendelijke ontvangst en zeer behulpzaam. Ook het zwembad is erg goed (en warm). Als je wilt fietsen kun je ruim in de omgeving terecht. Al met al een aanrader.
Y. Woudstra | 01-10-2014
Meer recensies van Y. Woudstra (7)
We hebben er genoooooten van onze vakantie!
Vriendelijke campingeigenaren, voor wie niets teveel was om het ons naar onze zin te maken, de barbecue op "quatorze juillet" was werkelijk af, evenals de gezamelijke zaterdagse maaltijden. Mooi zwembad en voor fietstochtjes in de streek een echte aanrader. Leuke medecampinggasten!
danny en simonne | 30-12-2011
Meer recensies van danny en simonne (4)
Een zeer rustig terrein waar je door de eigenaar als gast in de watten wordt gelegd. Fantastische wekelijkse gemeenschappelijke maaltijden. De kamping is nog maar 4 jaar naturistisch; was een verwaarloosde textielkamping.
Ideaal voor fietsers, die vinden uitstekende paden naast de vele kanalen. Een echte aanrader!!
Willem en Galina | 04-12-2011

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Camping Naturiste du Port **" ?
Hoe waardeer je Camping Naturiste du Port ** in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.021