Naturismegids

Casa Milano

9.3

Gemiddeld cijfer van de laatste 3 reviews.

Adresgegevens

Lat: 28.618452 / Long: -17.922184
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Casa Milano is een casita met een rustige ligging tussen de bananenplantages. De villa maakt geen deel uit van een complex maar is een individueel huis met veel privacy waardoor naturisme mogelijks is.

Algemeen

  • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

  • Zwembad

Reviews van bezoekers over Casa Milano

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Casa Milano. Laat het ons weten!
dit was pas een heerlijk vakantie.
de vakantie woning is geweldig, alleen de bank in de woonkamer is versleten en de matrassen in de hoofdslaapkamer zijn wel aan vervanging toe.
maar voor de verder rest is het helemaal geweldig.
er is ook een goede wifi aanwezig staat niet op de site vermeld.
helaas moet de wifi niet te het zwembad en dat is toch wel een groot gemis.
en dit is na mijn mening toch wel een makkelijk op te lossen door de verhuurder.

als je lekker van privacy houdt is dit helemaal jou ding.

het is helemaal geïsoleerd er is helemaal niemand en midden in de nacht is dit misschien voor sommige niet echt fijn.

aan het hoofd huis zitten overal tralies dus in de nacht kun je de deuren open laten het de tralies bij de deuren op slot maken.
helaas heeft het gast huis deze mogelijkheid niet.
ook is het jammer dat je het gast huis niet via de hoofdwoning kunt bereiken aangezien de woningen wel aan elkaar vast zitten.

je hebt ook nog een groot dakterras maar hier heb je eigenlijk niks aan.
er staan niks en waarom zou je daar gaan liggen aangezien je een mooi zwembad hebt...
maar op het dakterras heb je wel een mooi uitzicht.

maar vanaf het zwembad en eigenlijk overal heb je een prachtig uitzicht op zee.

mijn vrouw en mijn dochter hebben altijd binnen gedoucht, dit heb ik niet gedaan.
want zijn het zwembad heb je ook een buiten douch.
hier om buiten onder de sterren te douchen is het een hele mooi ervaring.

het pad naar het huis is heel slecht en je moet er wel over een durven te rijden, misschien voor oudere mensen een probleem.

op het is het is genoeg te doen maar als je van boulevards houdt en daar ook naar alle winkeltje wilt kijken kom je bedrogen uit want die zijn er niet.
dit is het een eiland om te rust te komen, maar wandelen is dit eiland juist heel geschikt.

auto rijden op het eiland gaat goed alleen ben je wel heel lang onderweg.
voor 25 km ben je zeker ander half uur bezig, want rijdt de hele tijd door de bergen.

nogmaals we hebben hier een prachtige vakantie gehad, iedereen super vriendelijk, prachtig huis met groot en mooi zwembad.
echt een aanrader.
henk | 11-10-2017
Een prachtige plek met alle privacy. Het huis heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 slaapkamer en badkamer een eigen ingang hebben. Er is een overdekt terras naast het zwembad en een heerlijke buitendouche. Verder is er een buitenkeuken met 4-pits gasstel en een barbecue met daarnaast nog een terras met prachtig uitzicht over de oceaan en de bananen plantages. Er staan mangobomen, citroenboompjes, limoenboompjes en nog veel meer. De mango's hingen klaar om te plukken. Verser kan het niet. Het terrein om de casita heem bestaat uit een aantal terrassen op verschillende hoogtes, waarvan je eigenlijk alleen het deel waar de casita op staat gebruikt, maar er is enorm veel grond om het huis heen. Badkamers waren goed in orde. Modern sanitair, schoon met wat minder waterdruk, maar genoeg om lekker te douchen. Ook zijn er voldoende lekkere handdoeken. De matrassen in de slaapkamer met 2 1-p bedden zijn wel hard, in de andere slaapkamer met een 2-p bed is het beter, al zit daar wel een kuil in. De aparte slaapkamer hebben we niet gebruikt. Er is veel kastruime in de slaapkamers, en er zitten hier en daar horren, zodat je de ramen lekker open kan houden, alhoewel de gekko's zich daar niet door laten tegenhouden. Keuken was compleet met een magnetron, waterkoker, broodrooster en een 4-pits gasstel. Genoeg pannen en borden etc. Zowel binnen als buiten konden we niet alle gaspitten gebruiken, er ontbrak hier en daar een knop. De bank in de kleine woonkamer is versleten, maar zit nog wel goed. Maar met zoveel buitenruimte maak je daar ook niet veel gebruik van. Er is overal buitenverlichting en ook het zwembad is verlicht, dus je kan heerlijk in het donker zwemmen. De weg naar de casita loopt redelijk stijl omhoog en bestaat voornamelijk uit stenen, dus dat is even wennen.... ook de afslag naar de Casita moet je even weten.... Boodschappen kun je doen in Tazacorte of in Los Llanos. Uit eten in Puerto de Tazacorte of in Puerto Naos, en natuurlijk in Los Llanos. In tazacorte zelf zit ook nog Carpe Diem, een aanrader! Wel een tip, als je bang bent voor hagedissen of gekko's, ga dan niet hier naar toe, want het terrein zit er vol mee! De hagedissen kom je de hele dag overal tegen en de gekko's komen bij schemer tevoorschijn, en zitten ook in huis. Je kunt ze absoluut niet ontlopen!! Kortom, hou je van rust en veel privacy dan zit je hier prima. Het FKK strand vonden wij overigens niet echt aantrekkelijk.... maar met je eigen heerlijke zwembad is dat geen gemis...
Linda | 07-09-2017
Wie een rustige vakantie wil doorbrengen in een vrije omgeving tussen de bananen plantages met een groots uitzicht op de oceaan en de omgeving is Casa Milano de bestemming om te genieten.
Wij waren daar drie weken en elke dag was een belevenis om in alle vrijheid te lezen, van de zon te genieten en te zwemmen in het ruime zwembad van 4 x 8 meter. De villa van alle gemakken voorzien met zeer volledige inventaris. Juist op deze locatie op het zuid westelijke deel van het eiland is het elke dag heerlijk zomer. advies: neem een extra boek mee!
Ondersteuning vanuit Isla appartementen Tazacorte.
Anneke en Wim
Anneke en Wim de Groot | 07-10-2015

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Casa Milano" ?
Hoe waardeer je Casa Milano in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.018